Hovding – NHH-FK 0-3

Ytreland

 Eirik – Klette – Ole Jacob – Joakim (Møll)

 Jonas – Møll (Langdalen)

Henrik T (Stian) – Fridrik – Øverland (Henrik)

Evensen

0-1: Ole Jacob

0-2: Langdalen

0-3: Stian

NHH-FK suser videre i vinterserien med ny seier og smultring. Det var duket for festfotball på Leikang stadion med Champions League atmosfære under elendige flomlys. Etter å ha fått trent godt i en periode siden forrige seier på Krohnsminde var vi godt forberedt til nye utfordringer. Guttene har sett spillekåte ut på trening og var etter en god treningsperiode forberedt til dagens kamp. Dette ble synlig fra start av.

Fra første spark på ballen tar vi kontroll på kampen og er temporegulerende gjennom hele første omgang. Flere spillere viser at de har brukt vinteren godt. Andreas Møll, blant andre, viser stor arbeidskapasitet på midtbanen, noe som er naturligvis gledelig å se. Første omgang er preget av mye prøving og feiling fra vår side. En del gode opprullinger som ender i noe som kan kalles halvsjanser. Bakover er vi bunnsolide. En solid opptreden av keeper Ytreland og en habil backfirer. Første omgangen burde resultert i klar ledelse, etter flere fine serveringer fra Hovdings keeper og backfirer. Til alles (altså de 30 oppmøte) forundring står det 0-0 halvveis.

Andre omgang starter på samme viset, selv med rokkeringer på laget fra første omgang. Mange viser at de ønsker å være med på å dra lasset, noe som er tydelig gjennom hele kampen. Det jobbes godt i gjenvinningen og Hovding spillerne blir frustrerte. Etter en godt start i andre omgang blir en NHH FK-spiller klippet ned midt inne på banehalvdelen til Hovding. Joakims gullbelagte venstrefot serverer OJ som (omsider) setter inn 0-1. Full kontroll. Etter å ha startet sjanseproduksjonen for fullt scorer også Langdalen, før Stian setter spikeren i kista noen minutter senere. Hovding er kjørt for lenge siden og pådrar seg ytterligere problemer når en av midtstopperne feller en sylskarp Evensen på kanten av 16 meteren bakfra, noe som naturligvis resulterer i rødt kort. De siste minuttene preges av NHH-FK kontroll.

Totalt sett en bra gjennomkjøring hvor vi viser mye bra kombinasjonsspill, spesielt på første 2/3. Tempomessig er vi mye bedre enn Hovding, noe som kom tydelig frem utover kampen. Likevel har vi mye å jobbe med i form av nøyaktighet i pasningsspillet, samt i vendingsspillet og siste 1/3. Blir vi noe mer distinkt i ballbehandlingen blir vi farlige også fremover. Ett par hakk opp i denne kampen og det kunne det fort resultert i målkalas. Summa summarum, godt jobbet fra alle involverte og god progresjon fra forrige kamp.

hovdingKamp2drakterHovdinghodingJONAS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: