Nordnes – NHH-FK 0-4

Runar

Jørgen (Fridrik) – Klette (Gooderham) – OJ – Møll

 Moldvær (Anders) – Jonas

 Henrik T – Langdalen – Øverland

Stian (Evensen)

 Vinterseriens første kamp spilles mot Nordes på Møhlenpris fredag kveld. Vi åpner bra og står høyt. 1-0 kommer etter et oppspill fra Jonas som Stian lobber over en utstormende keeper og deretter setter ballen i det åpne målet. 2-0 kommer etter et innkast til Øverland som finner Henrik som setter ballen kontant i mål. Vi skaper endel flere sjanser og har noen fine kombinasjoner, men sliter litt med presshøyden i denne første omgangen.

I andre omgang gjør vi fire bytter og blant annet tidligere storscorer Håkon Evensen (toppscorer 2011) kommer inn. Det ser ut som at et utenlandsopphold i Nederland har gjort Mossingen godt og han scorer to kasser på 45 min. 3-0 etter at Håkon blir felt på 20 meter og får frispark. Han tar det raskt og skrur ballen med utsiden av høyre i mål. 4-0 kommer etter at Evensen krangler ballen i mål fra kloss hold etter my klabb og babb.

Alt i alt en fin første treningskamp hvor vi viser at det er forskjell på fjerde og femte divisjon.

evensenOGhenrikT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: