Frøya – NHH FK 3-0

 Ytreland

Jørgen – Klette – OJ – Joa

Haugstad – Jonas

Anders – Chippen – Øverland

Stefan

Subs: Martin, Stian og Coach Carter. Nevner også at Dysthe var i troppen, Tveit var sikker på Dysthe var rundt svingen, helt til noen lanserte teorien om at han hadde reist til Singapore.

Resultat: 3-0 Tilskuere: Ca 50stk, inkludert 2 FK fans!!

Dommere: Ikke ansvarlig for tapet.

Underholdningsverdi: 2-3 raid av Klette og 79 utspark av Ytreland.

Etter en beinhard trening på mandag, var det duket for toppoppgjør i avdelingen. Smått uvirkelig var majoriteten av laget kampklar på melkeplassen 15min før avtalt oppmøte tid. Klette stilte med bananer i annledningen, dette for å motvirke negative erfaringer med midtuke kamper.

I champions league modus marsjerte lagene ut på banen til kamp i flomlyset, at innmarsjen var akkompagnert av tippeligahymnen la en liten demper på drømmen om champions league. Langdalen vinner avsparket for FK og vi kommer høvlig bra ut av startblokken uten å skape noe ekstremt farlig. Frøya tar videre over, de tørr, evner og ønkser mer. I etterpåklokskapen har jeg fundert på om det er bananenes skyld at vi startet bra, men dabbet av. Var det for mange raske karbohydrater før kampstart?! Fant en artikkel i KK som underbygger teorien. De anbefaler gule bananer før kamp/trening, men fraråder sterkt bananer med mer grønnskjær. Her svikter min hukommelse, men mistenker at Klette hadde bananer med grønnskjær. Vi forsvarer oss greit i perioder av 1.omgangen, men ligger under 1-0 til pause. Selv har vi et par halvsjanser, uten at vi med handa på hjertet fortjener mer enn smultringen. Frøya har flere bevegelser samtidig, vi forsvarer oss ikke kollektivt nok.

Pausen bruker vi til å generere nytt mot, dette skal vi klare. Vi blir enig om å forsvare oss mer samlet, ta ansvar sjøl og tørre mer. Samtidig som praten går, spises det ulykksalig nok mer bananer. Kan dette gå veien? Vi åpner igjen omgangen bra. De første 15min er våre beste i kampen. I denne perioden har vi noen større muligheter, som vi må sette hvis vi skal ha poeng på en ellers dårlig dag. Stian kommer inn for Øverland og legger seg på topp, Stefan går ut til venstre. Stian er flink feilvendt, uten av vi klarer å etablere et ordentelig spill. Frøya øker med sitt andre og tredje mål halvveis ut i omgangen, kampen er i realiteten over. Martin kommer inn som stopper, ut går Anders. Det er umulig å gjengi alle rokeringer dette medførte, men coach Carter hadde sikkert en større plan. Herifra og ut fulgte det generell Hawaii-fotball og comeback av noe som ved øyekast så ut som en utrent Frøya legende. Skinnet bedrar dog, da han dro undertegnede i pølseboden ved en annledning.

Kort oppsumert ble vi et nummer for små på banen og gikk på vårt 5.tap for sesongen. Vi gratulerer samtidig Frøya med seriemesterskapet i avdelingen!

Stjerner:

***Klette: Prater, tar ansvar og prøver å piske laget på rett kjøl gjennom kampen. Tar selv ansvar i duellspillet og krydrer det hele med 2-3raid i 2.omg. Hadde ikke Frøya stoppet han med ulovelige midler hadde Espen enda dribblet rundt på Melkeplassen.

**Jonas: Ballsøkende og smart. Står på gjennom 90minutter, leverer en solid kamp under vanskelige forhold på midtbanen.

*Ytreland: Dette var kampen Kristian skulle revansjere den mye omtalte Cruyff vendingen fra i vår. Kristian river av seg spøkelse. Stjernen blir dog tildelt for innhenting av 2 FK supportere til kampen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: