TRIO – NHH-FK 2-1

Ytreland

Møll – Tveit – Jonas – Øverland

Haugstad – Dysthe

Tomas  – Fridrik

Stefan

Subs: En stappfull bil bestående av Chippen, OJ, Martin, Gjermund og Jørgen
Resultat: 1-2
Mål: 2-1 Stefan, Ass Gjermund
Tilskuere: En liten vennlig gjeng fra Husnes, blant annet foreldrene til Fridrik.
Dommere: 2 vanlige og 1 sint
Underholdningsverdi: Førsteomgang 10, andreomgang 4.

NHH-FK skal ta turen til Husnes. Mange tenker kanskje at dette er nærme Bergen, det er feil. Men frykt ikke, heldigvis hadde kjempene fra NHH kjørt nøyaktig samme vei da de for tre dager siden spilte borte mot Odda. Det viktigste var å rekke fergen i tide. Det var det selvsagt ikke alle som klarte. Vi startet opp fra NHH med 3 biler, på fergekaia var det kun en bil som kom frem i tide. Heldigvis går det flere ferger, så bil nummer 2 fikk trøkket seg med på neste og ting så lysere ut. Vårt eneste problem var at bil 3 inneholdt 5 staute karer som gjerne skulle vært med de og, men de så sitt snitt til å nyte god musikk, deilig utsikt og se på menn jobbe i stedet. FØRST kjørte de feil så endte de opp med å vente i 50 minutter på vegarbeid. Med andre ord, de rakk andreomgang. Det skal sies at som de frekke tøyseguttene vi er prøvde vi å utsette kampen med hjemmel i ymse NFF lover, dette hadde vi selvsagt tolket feil og kampen ble satt i gang nærmest til riktig tid. Vi mønstret da banen med 9 friske menn + en gammel mann med mangel på leddbånd i venstre ankel samt joggesko. Dette kunne ikke bli annet enn seier!! De 9 friske + han andre hadde virkelig fått seg en voksen oppgave, vi skulle ikke slippe inn noen mål. Rett og slett bare lure oss til 0-0 i førsteomgang før vi fikk forsterkninger fra bil 3 i andreomgang. Det klarte vi. Heroisk innsats fra spesielt de 9 friske. Tveit og Jonas, egentlig hele forsvaret dominerer i duellene og midtbane gutta løper livet av seg. Uten tvil den mest oppofrende omgangen denne sesongen, honnør til alle sammen.

2. omgang: Lista var lagt, det sto 0-0 noe som nærmest var en 3-0 seier med tanke på mangel på mannskap, og nå kom bil 3. I pausen var garderoben elektrisk, nå skulle vi faen i meg vinne. Var faktisk veldig trivelig. Endelig går vi på banene med 11 mann, til og med alle er friske. Eller er de? Etter kun kort tid kunne man tydelig se at Chippen slet enormt med trynet sitt. Mange spurte seg nok, ”jøss trodde ikke det gikk ann å være så stygg?” Eller ”Mente jeg hadde hørt at NHHere var pene?” Slapp av han er en nydelig gutt, men han hadde dessverre spist noe som ikke passet perfekt nede i magen hans og det var derfor han så så rar ut i fjeset. Det var grimaser. Bytte: Chippen ut og rett på dass. Ellers så var dette omgang hvor vi spillemessig var best. Vi hadde god kontroll i midtbaneleddet og bakover, det eneste vi manglet var presisjonen i det siste trekket. Den forløsende pasningen ble aldri presis nok. Da skjer det som ofte skjer i fotballen, det blir et mål. Dessverre var dette fra hjemmelaget som ruller fint opp på høyresiden sin og slår inn på kanten av sekstenmeteren hvor den blir banket i hjørnet. Pent mål, kan ikke si noe annet. Etter dette fortsetter vi å styre kampen, men Trio gjør det eneste de kan, nemlig å kontre. Nok engang kriger de til seg et brudd og med litt flaks blir ballen spilt igjennom og nok en pen avslutning gjør at Trio leder 2-0. Det var ikke dette vi hadde sett for oss i pausen.  Som et lite plaster på såret finner Gjermund frem sin indre Ronaldo og leker seg nede på høyrekanten før curler ballen nydelig inn i feltet til Stefan som knuser kula i mål på hel volley. God prestasjon av begge to. Det ender 2-1 til hjemmelaget dessverre. ALT som kunne gå galt GIKK galt denne dagen. Fordelen med Husnes er at det er så forbanna langt hjem også så man rekker å reflektere ordentlig rundt hva som har skjedd.

Takk for oss Husnes, måtte vi aldri komme igjen!

Stjerner:

***Jonas, meget god kamp, sikker i alt han gjør.

** Møll, jobber som et svin hele kampen

* Tveit, heroisk førsteomgang gir deg en stjerne (Stefan får også en stjerne om ikke annet enn en moralsk stjerne for et meget pent mål.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: