NHH-FK – Valestrand Hjellvik 2-1

Runar Wiksnes

Andreas Møll – Espen Klette – OJ Skagestad – Jørgen Skogholt

Magnus Haugstad – Jonas Larsen

Anders Wigdahl – Håkon Langdalen (C) – Andreas Øverland

Stefan Christensson

Benyttede innbyttere: Joackim Pedersen, Martin Wist, Stian Konradsen, Håkon Dysthe.

Coach: Eirik Tveit.

Mål:
1-0      Stefan Christensson (Magnus Haugstad)
2-0      Stefan Christensson (Håkon Langdalen)
2-1      Valestrand på hode

Gule kort:
NHH-FK: Ingen!!!
Valestrand: 2 gule

Etter kun to poeng på tre kamper var det endelig klart for kamp igjen på Fort Åstveit. Fjorårets tredjedivisjonslag Valestrand Hjellvik kom på besøk og selv om dette har vært et svært solid lag de siste årene er det også et lag vi har ikke har tapt mot på lenge. Som vanlig dukker de også opp med bortesupportere. Denne gangen ikke flere enn 5 stk. Men de synger høyt og fyrer opp bengalske lys likevel. Stemning.

Første omgang var preget av høyt tempo og høy tenning. De første femten har vi en tendens til å slite litt med å få vridd spillet og blir ofte låst på den ene kanten. Særlig høyrekanten. Ellers kan det meldes om mange fine kombinasjoner og høy fart på ballen. Den sentrale linja på midten med Magnus og Jonas vinner det som er av dueller.  1-0 kommer etter at Magnus får litt tid på midten før han slår en strøken stikker som Stefan timer perfekt og under press setter den fint forbi keeper. Ellers skaper vi ikke all verdens i første selv om vi har mye spill rundt Valestrands sekstenmeter.

Vi er litt flinkere til å vri spillet i andre omgang og kommer også til flere sjanser. Det andre målet kommer et kvarter før slutt. Langdalen gir ballen videre til Stefan som passerer to-tre Valestrandspillere før han klinker ballen opp i nærmeste kryss fra skrått hold. Vakkert! Valestrand får et trøstemål rett før slutt, men klarer ikke skape noen flere sjanser etter det.

Herlig å ta tre poeng igjen, og positivt overaskende at vi klarer å unngå gule kort i tillegg. Mange som er gode og fortjener stjerner denne kampen. Men kan jo kun gi til tre, så det blir følgende:

*** Stefan. Scorer to flotte mål. En konstant trussel! Allerede alene som toppscorer med 6 mål! Fortsett slik.
**    Jonas. Spiller sin beste kamp for De Ædle Blå. Meget trygg med ball, og sammen med Magnus regjerer han på midtbanen.
*     Magnus. En flott målgivende. Skuddfoten er ikke helt på topp med en 20kg ryggsekk. Bortsett fra det så erter han på seg hele motstanderlaget inkludert tilskuere som gir han kallenavnet Ronaldo.

2 Responses to NHH-FK – Valestrand Hjellvik 2-1

  1. Hanne Larsen sier:

    Hvor vert det av kampereferat etter kampen mot Trio da?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: