NHH-FK – Sandviken 3-0

Guard
Møll – Klette – OJ – Jokke
Gjermund – Dysthe
Anders – Chippen – Øverland
Stefan

Subs: Tveit, Fridrik, Magnus, Martin
Mål: 1-0 Anders (Øverland), 2-0 Anders (Øverland), 3-0 Fridrik (Gjermund)
Tilskuere: Oppe og lukta på tosifra
Dommertrio: jaja. Matchende anntrukket også.
Underholdningsverdi: La oss få dette på det reine: Det er 4. div altså. Spørsmålet er søkt. Svaret er gitt. Det blir som å analysere sex appealen til Erna Solberg, Trine Schei Grande og Per Sandberg i en debatt om arveavgift. Finnes ikke.
Kort: Klette og Guard.

Et referat.
Lørdag 7. september skulle man greie tre ting. Stå opp, spille fotballkamp og overleve spritfest. Selv greide jeg to. Nok om det. Vi tar i mot Sandviken til derby på Fort Åstveit. Eller vent. Det er verken tilskuere, bengalske lys eller ville orgies etter kampen, så la oss heller kalle det en ordinær fotballkamp med to ganske moderate lag hva kvalitet angår. Men vi har en ganske kul garderobeprat før kampen begynner i det minste. Guard går fullstendig bananas. Han skriker og hytter med neven og prater om ære som en vassekte pakistansk fetter. Ordene fosser ut. Den ene setningen mer aggressiv enn den andre. Og hadde man vært et par prosent morsommere enn det jeg er, ville man kanskje kunne kommet med en velformulert bemerkning om at keeperen vår mest sannsynlig har mansen. Men det gjør jeg ikke. Det er synd. Pep talken til håvkasteren fungerer iallfall som ei kule. Vi blåser oss opp og entrer matta med en småkomisk fandenivolskhet. Vi starter godt og triller/traller for det meste spedt på med enkelte 60-meterscrossere fra Klette. 1-0 får vi etter at Øverland vrikker og vender litt på kanten før han sender av gårde et innlegg som debutant Anders header inn som en slags eksotisk og mye kortere variant av Jostein Flo. Deretter er vi jævlig dårlig. Så pause.
2. omgang er en vakker sak fra oss. Vi ordner et par kasser til der begge er spillermål med opptil tosifra pasninger før den havner i nota. 2-0 er en reprise av første scoringa. Øverland krydrer spillet sitt med et par helfrekke cruyff-vendinger før han med kirurgisk presisjon finner pannebrasken til vår asiatiske Flo. Guard finner også tilbake gleden av skriking og setter i gang en rimelig saftig monolog rettet mot linjemann 40 meter unna. Vi snakker knalldirekte tilbakemeldinger fra vår egen Tor Milde. Linjemann får signalisert med en bristende stemme til dommeren at dette er verken gøy eller inspirernde for han. Guard får kort. Fridrik kommer også innpå og får ekspedert en ferdigscora delikatesse fra undertegnende til 3-0. Og så er det slutt.

*** Ole Jacob: Megatrygg i alt han foretar seg. Nå har vi to siddiser i midtforsvaret med autoritet i hode, skulder og ræva.
** Anders: To kasser. Begge på hodet. Fryktinngytende hodespillere på 170 er akkurat det laget trenger.
* Øverland: To assister og gjør en manns jobb defensivt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: