NHH-FK – Dale 8-2

Gard

Møll – Klette – Tveit – Jørgen

Skurken – Gjermund

Eirik – Chippen – Morten

Stefan

Subs: Øverland, Dysthe, Fridrik, Tomas, Joakim, Stian
Resultat: 8-2
Tilskuere: To gubber og ei blond ei.
Dommere: Helt streit.
Underholdningsverdi: 10 goals, brassescoring og susere fra en annen verden er et lite utvalg.

Okei, la oss få dette streit. Vi vinner over Dale med seks mål. Åtte scoringer og full utløsning i 2. omgang med duppskudd fra helvette og det hele. Men jeg kan likevel ikke nekte for at dette blir bare passende ok lesning. Litt 11,5 på en rollespillterning med 33 øyne. Bedrøvelig altså. Kampen manglet middelmådigheten og grumset som skal til for å skvise ut noe lettbeint. Bortsett fra Øverland da – som fikk akkutt ME etter å ha gått av keeperen i 2. omgang. Målet lå der åpent og jomfruelig som ei russejente i full skræv. Skulle tro Øverland hadde erfaring med slike situasjoner. Neida, fullstendig stopp der.  Det var funny.  Uansett, for de som ikke orker å lese dette skvipet, kan dere lese om Emma som onanerte en hest på rideleir i 6. klasse, skrev om det og ble halvkjendis i senere tid. http://www.nattogdag.no/artikler/4816/animalplassert-kjaerlighet#.Uh3QebU_sf0. Gripende historie. Neida, ikke så gripende. Men ganske sjukt. Før måtte man kunne noe og ha en tydelig diksjon for å få lov til å komme på TV. Nå holder det å runke en hest. Det synes jeg er flott. At vi har plass til hesteonanistene i samfunnet også. Ikke bare streberne – selv om det å onanere en hest kan være slitsomt nok ser jeg for meg.

Uansett, vi går over til det middelmådige fotballreferatet: Dale går ut i en knallhard struktur type Stasi-Tyskland på speed. Beinhard organisering og tøft press. Vi blir tatt litt på senga og har noen überfarlige balltap. De scorer etter ti min etter en presis bakromspasning og en klinisk avslutning. Ausann. Klette skriker som stukken gris at vi må roe ned. En to meter fresende fontene som maner til ro med ball. Og slik ble det. Scorer to ganger også. Først ved Stefan som går av keeper og setter`n i den åpne russejenta. Så Chippen som går av keepern, venter til stopperen har plassert seg på streken og putter kula mellom beina på`n. Pause.

2. omgang starter som ei kule. To goaler på to minutter. Bæng, bæng og done deal. Først Stefan med litt tangodansing etterfulgt av en velplassert markkryper. Deretter Skurken som skyter ball og keeper i mål fra tredve meter. Så blir det litt sci-fi. Dale scorer på brasse og Copacabana har aldri føltes mer fjernt. 5-2 er en höjdare av oss. Magnus pøker ballen i mål fra minst 35 meter. Kula forlater læret til Mægs med stø reisning mot høyre kryss. Og der havner`n. Magnus ikler seg et bredt smil og hytter neven mot Australia/Moldvær. Deretter setter Morten tre kasser. Nydelige mål alle sammen. Morten er en kvikk faen som løper mellom bena og rundt spillere så lenge den feite dama synger, men nå er det dessverre over for denne gang. Det er trist. Vi ønsker deg supermasse lykke til. Puss puss.

Mål:

1-1 Langdalen  ( Stefan Bjerke Christensson)
2-1: Stefan         ( Magnus Haugstad)
3-1: Stefan         (Andreas Rinde Øverland)
4-1: Magnus      (Stefan Bjerke Christensson)
5-2: Magnus      (Andreas Møll Frengstad)
6-2: Morten       ( Håkon Dysthe)
7-2: Morten       (Magnus Haugstad)
8-2: Morten       (Fridrik Agustsson)

Stjerner:

***Skurken(Haugstad): Måker inn to susere, har et par assister og serverer pasninger fra øverste hylle. Han her
kan umulig få noen svigermorspoeng, så får heller rikelig med spillerpoeng. #Yin&yang

** Morten: Ekte hattrick og pur klasse i sin siste match for de Ædle Blaa. Kønig

* Stefan: To mål på den fotrappe debutanten. Flott å ha deg på skuta, kumpan!

One Response to NHH-FK – Dale 8-2

  1. MortenP sier:

    Go Ullern!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: