Nhh FK – Nordhordaland BK 2-1

Ytreland
Møll—–Ruud—-Klette——Joakim
——-Moldvær———–Peer———
Haugstad—-Langdalen—Morten
——————-Mikkel——————

Benyttede innbyttere:
Tomas (30)
Evensen (70)
Markus (75)
Dysthe (80)
Tveit (85)

På den tredje av tre kamper på seks dager møter vi Nordhordaland BK på «hjemmebane» Krohnsminde.

Kampen blåses igang og NHH tar raskt styringen av kampen. NBK legger på italiensk vis alle 11 innenfor 40 meter av eget mål, og vi får lov til å trille ball så mye vi vil. Det deilig syn at motstanderne har  så stor respekt for oss at de spiller som om vi er Barcelona, tas selvfølgelig som et stort kompliment. NHH jobber på og får flere cornere før det løsner på høyresiden der Haugstad forserer og legger inn. Keeper mister ballen til Mikkel som på glimrende vis setter inn 1-0. Ikke lenge etter kommer Haugstad nok en gang gjennom på kant og spiller inn til Hønefoss store sønn som for sikkerhets skyld setter ballen mellom beina på keeper. Vi spiller oss til flere store sjanser og på en av de påfølgende cornerne blir assistenttrener Espen Klette slått ned av en utrusende keeper og knekker nesen. Han blir erstattet med Tomas og på benken ytrer han de bevingede ord: «Eg gi vel faen i om det gjør ondt, men det er så forbanna irriterende at eg må bruka tid på legevakta mitt i eksamensperioden!». Lettere svekket av forsvarsbautaen mister vi litt grepet på kampen og NBK tør å presse litt, men ikke mye høyere. De spiller seg til en eller to sjanser som renner ut i ingenting.

2. Omgang begynner slik den første endte. Vi mister ballen mye og NBK får sjanser på overganger. Kampen preges etterhvert av slitne bein. En unnskyldning bør det likevel ikke være for Evensen som forsøker seg på 50 meterspasninger i 2 mot 1 situasjoner for å unngå å løpe. Etter rundt 75 minutter benytter NBK seg av corner-er-mål-regelen og reduserer til 2-1. På sedvanlig vis i NHH-kamper eskalerer temperamentet på banen. Ikke lenge etter målet får en NBK-spiller se det røde etter en pondus-takling på Peer Lea. Det flokkes rundt dommer ved hver avgjørelse, og klimakset nås i siste spilleminutt da en NBK stopper blir meiet ned av Kristian Ytreland. Det blir avblåst for offside, og kampen blåses av til 2-1 seier for De Edle Blaa.

«Tre poeng på en dårlig dag» blir ofte sitert, men ikke for oss i blå. Det er derfor deilig å fortsatt trone på toppen av tabellen i det vi går inn i en liten friperiode med nasjonaldag og diverse andre utallige helligdager i Mai.

 

Mål:
1-0 Mikkel Stokke ( Magnus Haugstad)
2-0 Håkon Langdalen ( Magnus Haugstad )a
2-1

Stjerner:
Ytreland      *** Får en litt kumulert trestjerners idag både fra tidligere snytte stjerner, men også fordi han står en solid kamp og presterte matchvinnerredninger.
Magnus       **  Har to gode assist og spiller en grei kamp, minus for å ligge mer på bakken enn Vidar Riseth (hode,ankel,mm.)
Langdalen  * Er ikke helt venn med ballen, men scorer på tunnel og løper mye gjennom hele kampen

– På toppen i år…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: