Sandviken – NHH-FK 0-2

Gard
Møll – Tveit – Ruud – Joackim
Peer – Moldvær
Dale – Langdalen (C) – Morten
Mikkel

Lagbilde NHH-FK

Benyttede innbyttere:
Markus (Fra 51 for Dale)
Haugstad (Fra 60 for Peer)
Evensen (Fra 71 for Mikkel)
Tomas (Fra 76 for Morten)

Kristi himmelfartsdag var det duket for lokaloppgjør og kampen om Sandviken da vi møter nettopp Sandviken borte på vår treningsbane Stemmemyren. Det var håp om at det skulle dukke opp en del supportere siden vi for en gangs skyld spiller i gangavstand til skolen. Regnværet så dessverre ut til å hindre dette, og de ca. 30 som møter opp ser ut til å holde med Sandviken.

Første halvdel av første omgang skjer det lite. Begge lag ligger godt organisert og det er en stillingskrig utpå banen.

Etter 32 minutter spill. Har Morten kommet seg over på høyrekanten. Han legger et godt innlegg til Dale, som liggende i luften klinker til på hel volley og ballen går inn i hjørne bak en sjanseløs Sandviken-keeper. Vakkert, 0-1!

To minutter senere vender Morten fint spillet fra venstre til høyre. Møll får ballen og spiller Mikkel. Spissen vender fint, men setter den utenfor fra ca. 18 meter.

Like etter er det Morten som prøver seg på et skudd. Men Sandvikens keeper får slått til corner.

Sandviken har to kjempesjanser på dødball i første omgang. Begge gangene får de gå totalt umarkert opp på bakerste. Vi har flaks med at avslutningene er svake. Dermed kan gå til pause med ledelse.

En artig episode i denne første omgangen er da Peer sklir da han skal ta ned en ball. Tidenes klareste hands er et faktum. Noe Peer nekter for og klager på Sandviken benken, ”Jævla Sandviken.” Temperament!

Andre omgang starter med en kjempe sjanse til oss. Morten kommer rundt på siden og  slår inn. Ballen går frem og tilbake mellom keeper, Mikkel og Morten, men havner dessverre utenfor.

Etter 11 minutter av andre omgang kommer Sandviken rundt på sin venstrekant og får slått inn. Det ender med en god avslutning, men Gard er lynraskt nede og redder mesterlig.

Ti minutter før slutt vinner vi ballen på midten. Langdalen legger til Moldvær som fra 25 meter klinker til med vrista. Ballen skrur langs bakken inn i lengste hjørne. En hærlig scoring. 0-2!

Bortsett fra dette har vi stort sett god kontroll i andre omgang. Vi har også et par sjanser til. Blant annet et skudd fra Markus i nettveggen, etter en pen vegg med Langdalen. Og Joackim som får sjansen etter en lobb gjennom fra Langdalen, men keeper redder.

Alt i alt en god kamp. Og ikke minst like viktig den fjerde seieren på rad! Nå er det kamp allerede til lørdag når vi møter Odda på Fort Åstveit. Vel møtt!

Mål: 
0-1 (32) : Andreas Dale (Morten Minh Bui)
0-2 (80) : Kristian Moldvær (Håkon Langdalen)

Stjerner:

Mange som spiller veldig bra og hadde fortjent stjerner, men disse får:
***  Langdalen. Kapteinen løper utrolig mye i dag. Han gjør mange kloke avgjørelser og spiller folk fint gjennom flere ganger.
**   Gard. Reddet mesterlig fra kloss hold og snakker mye. Dessuten meget god i felt og med beina. Bunnsolid!
*     Moldvær. Scorer et fantastisk fint mål. Dessuten jobber han veldig godt på midten og vinner mange dueller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: