Loddefjord- NHH-FK 2-3

Gard
Møll – Klette – Ruud – Joakim
Peer – Moldvær
Dale – Langdalen – Morten
Haugstad

Benk: Tomas, Tveit, Markus, Mikkel
Vi tok den korte turen over til Loddefjord til årets 5. serierunde og samtidig årets første match på gress. Det kan riktignok stilles store spørsmålstegn om det i det hele tatt kan kalles en gressbane for øyeblikket, da den både var humpete og tilsynelatende har sett grønnere dager.
Forholdene passet derimot ypperlige for hjemmelaget som slapp å spille godfotball og kunne dundre den ene langballen etter den andre i kjent 4-divisjonsstil. På tross av at spillerforholdene ikke var helt optimale starter vi fortrinnsvis godt med mye ballinnhav uten å skape det helt store. Mot spillets gang går derimot Loddefjord opp i både 1- og 2-0 ledelse. Dette er utrolig billige mål som slippes inn på grunn av til dels personlige feil og markeringssvikt. Igjen slipper vi inn mål på defensive dødballer så her må vi utvilsomt ta et tak. Skjerpings!
Etter å ha fått to midt i fleisen henger vi en stund med hodet. Etterhvert finner vi at det bare er å brette opp ermene å male på videre – Loddefjord hadde tross alt kun sine dødballer. Helt på tampen av omgangen får vi etterhvert lønn for strevet og får vår redusering. Langdalen går overende i feltet og når Haugstad er sikkerheten selv fra straffemerket, er det plutselig vi som går med hodet hevet inn i garderoben – overbevist om at dette skal gå veien.
2. omgang starter forrykende fra vår side. Vi virker på fra første spark og dominerer banespill og skaper flere farligheter. Det offensivet trykket vi skaper utbetaler seg i form av utlikning på en corner, der Moldvær ekspederer ballen inn med hodet etter en liten stuss fra Ruud. 2-2 og vi er like langt, med godt over en halvtime igjen å spille.
Etter utlikningen klarer vi likevel ikke å opprettholde det samme trykket og kampen går mer eller mindre inn i en stillingskrig. Vi beholder riktignok initiativet, men de store sjansene uteblir. Så helt ut av det blå blir plutselig vår eminente tekniker og kaptein, Håkon “Chippen” Langdalen, spilt igjennom alene mot keeper. Motstanderens forsvar (hva skjedde med sweeperen deres som alltid falt av?) henger ikke med når #88 setter opp turboen. Den sedvanlige chippen uteblir, men avslutningen er iskald og comebacket er et faktum.
Vi haler til slutt hjem seieren etter nok en knokkelkamp. Å gå ut seirende av disse tette og jevnbyrdige kampene er i ferd med å bli en lei uvane – en vi gladelig fortsetter med. Tabellen er også finfin lesing for tiden. Top of the league!
http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=134810

Mål:
1-0
2-0
2-1 Magnus Haugstad (Håkon Langdalen)
2-2 Kristian K. Moldvær (Matz Ruud)
2-3 Håkon Langdalen ( Andreas Møll)

Stjerner:
*** Langdalen – Skaffer straffe, blir matchvinner og er involvert i det meste vi foretar oss offensivt.
** Moldvær – Jobber og sliter bra som sedvanlig. Midtbanemotoren scorer nok en gang.
* Ruud –Kommuniserer fint med de andre, er trygg og god bak og noterer seg også for en assist.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: