Dale – NHH-FK 1-1

                                    Runar Wiksnes

Andreas Møll – Espen Klette – Matz Ruud – Joackim S. Pedersen

Kristian Moldvær – Peer Lea

            Morten M. Bui – Håkon Langdalen (C) – Andreas Øverland

                                    Mikkel B. Stokke

Benyttede reserver:

Håkon Dysthe, Håkon Winsnes, Tomas Hansen og Andreas Ørpetveit

Etter først beskjed om at kampen måtte bli utsatt på grunn av ras på veien til Dale. Og at det dermed ville være umulig å komme seg til kraftbygda, ble vi informert om at det fantes en ekstra vei som ville ta over to timer og skulle gå på særdeles smale veier. Det ble dermed vedtatt at vi heller skulle ta tog. Da vi endelig kom frem i Dale, måtte vi gå snaue to kilometer til Dale idrettsanlegg. Dessverre for oss hadde rørene fryst i løpet av vinteren, slik at tilgangen på vann og dermed også toaletter ikke eksisterte.

winsnes-joackim-DaleBorteVi var fast bestemt på at forrige kamps tap mot Osterøy skulle revansjeres. Vi ble derfor enige om å gå ut med høyt press, være aggressive uten ball og ta vare på ballen når vi hadde den. Dette klarte vi bra i første omgang. Midtbanen med Moldvær og Peer vant det meste av dueller og var gode med ball. Flere fine kombinasjoner førte til mange innlegg fra begge sider. Vi hadde mange cornere som var farlige, men fikk ingen uttelling. Omgangens største sjanse kom av meget godt press fra Mikkel og Langdalen. Langdalen ender plutselig alene med keeper. ”Chippen” velger selvfølgelig å chippe, men denne gangen over både keeper og mål. Det står 0-0 til pause.

Vi starter andre omgang, som vi spilte i første, ved å dominere stort. Dale er kun småfarlige på dødballer. Noe de også fokuserer spillet sitt på. De har også en som kaster usedvanlig langt. Ti minutter ut i omgangen er Runar uheldig på et slikt innkast og mister ballen. En midtstopper på Dale, som er flyttet frem på innkast, lurer bak og header ballen enkelt i mål. Det må nevnes at bortsett fra denne hendelsen står Runar en meget solid kamp! Det virker som vi begynner å stresse litt etter scoringen. Vi sliter med å roe oss ned med ballen, og skaper ikke så mye som vi gjorde tidligere.

Heldigvis. Når klokken akkurat har tikket 90 får vi corner. Joackim slår den perfekt. Mens alle andre blir trukket inn mot mål lurer Winsnes på bakre. Et velplassert hodestøt fører til at togturen ikke blir fullt så sur som den kunne blitt. Kampen ender 1-1.

Alt i alt en god kamp hvor vi spiller mye god fotball. Bare synd vi ikke får de tre poengene vi hadde fortjent.

Mål:

1-0         55. Dale midstopper

1-1      90. Håkon Winsnes (Joackim)

Stjerner:

*** Peer Lea. Styrer spillet flott mens han er på banen. Er arkitekten bak de fleste angrep og kjemper som en løve i gjenvinningsfasen.

** Joacim Skarsem Pedersen. Slår flere glitrende cornere, også den avgjørende til Winsnes på overtid. Jobber godt over hele venstresiden. Meget god kamp.

* Morten Minh Bui. Skaper mye offensivt. Touchen sitter bedre og bedre for hver kamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: