NHH-FK – Trio 2-1

Ytreland
Møll – Klette – Ruud – Tveit
Dale – Moldvær – Haugstad – Øverland
Langdalen
Garden

Subs: Winsnes, Ørpeland, Joakim, Mathias, Markus, Morten, Mikkel

Etter ryktene skal en veldreven klubbkasse og en ivrig botsansvarlig i høy grad bidratt til at Fort Åstveit for tiden rustes opp til en storstue uten like. Årets serieåpning ble derfor lagt til Eidsvåg der vi tok i mot fjorårets serietreer Trio. Med en bane smalere enn øynene til Kim Jong Un ble kampplan og taktikkeri satt deretter.

Åpningen bar preg av at det var lite rom å boltre seg, samt mange dueller, så en kunne frykte at dette skulle ende i en knokkelkamp. Etter 10 minutter får vi derimot frispark i farlig posisjon. #23 Haustad stepper opp og gjør ikke skam på draktnummeret. På vakkert vis skrur han ballen over muren og i mål via stanga helt utagbart for keeper. Om målet stod til 10 i stil var målfeiringen av den mer utradisjonelle sorten. (Les: Jentehopp og flagring med armene) Oslogutten har vært et fast innslag i målprotokollen under oppkjøringen så det er lov å håpe på flere scoringer fra den kanten utover i sesongen.

Allererede etter et kvarter måtte Garden kaste inn håndkleet som følge av strekk. Mikkel’s gjesteopptreden som coach ble dermed kortvarig. Innbytteren gjorde seg derimot raskt bemerket da han på merkverdig vis velger å hoppe over ballen i god avslutningsposisjon når vi kommer rundt på høyrekanten. Vi er inne i en god periode nå og skaper flere farligheter på dødballer som blir slått på Klette. Årets assistenttrener er tilbake i FK’s midtforsvar etter et lite utvekslingsopphold over dammen. Initiativet i kampen utbetaler seg og 2-0 kommer etter et klasseangrep tatt ut av den berømte læreboka. Klette slår en glimrende crosser ut mot Øverland, som følger opp med et godt innlegg før Dale klinisk klinker ballen i nettmaskene.

2. Omgang fortsetter i samme stil for FK sin del. Bakover er vi bunnsolide og det er vel kanskje på sin plass og nevne at Trio ikke hadde et skuddforsøk på mål i 1. omgang. Framover skaper vi flere sjanser og Haugstad, Øverland og innbytter Morten har alle gode muligheter til å punktere kampen.

Med et kvarter igjen av kampen så Ytreland seg rett og slett lei av å stå å se på kampen og velger å skape spenning med en litt uheldig involvering. Et langt utspill fra motstanderens keeper får en lei sprett og går i tverrliggeren før det blir en enkel tapin for Trios spiss. Herfra og ut er det litt baluba, men vi er kyniske og drar hjem seieren til slutt. Verdt å nevne er at Andreas Ørpetveit fikk sin debut med noen få minutter på tampen.

Det er godt å komme igang igjen! Nå venter 3 tøffe bortekamper før vi igjen kan innta Fort Åstveit i ny utgave.

Mål:
1-0 Haugstad (Garden)
2-0 Dale ( Øverland)
2-1

Stjerner:

*** Klette – Bauta bak. Vinner alt av dueller og er farlig frempå på flere offensive dødballer.
** Haugstad – Klassefrispark. Trives godt med smal bane og mindre
løping
* Mikkel – River og sliter og vinner mange dueller på topp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: