Smørås – NHH FK 3 -1

Ytreland

Møll – Ole – Erlend – Joakim

Dysthe – Magnus

Dale – Langdalen – Morten

Evensen

Innbyttere: Mikkel, Marcus og Tveit

Redaksjonen vurderer å gjøre det samme som FK gjorde i denne kampen, ikke møte opp. Vel vi møtte opp i fysiskforstand, men ikke så mye mer utover det. Om det var BC, mangel på torsdagskule på Fella eller andre faktorer som gjorde at vi presterte på nivå med Jaglands engelsk vites ikke. Det var i hvert fall langt i fra verdig et FK-lag.  Dette er jo ikke første gang vi presterer som et pub-lag i bedriftsserien. Dessverre føyer denne kampen seg inn i rekken med tap som mot Djerv og Fyllingsdalen 3. Hva gikk da galt i denne kampen?

Stort sett alt! Vi blir overkjørt i første omgang og Smørås leker seg igjennom vår midtbane og forsvar. Bare en dyktig Ytreland holder oss inne i kampen de første 20. Så skjer det som har skjedd så mange ganger før i sesongen. Vi pådrar oss et balltap i svært ugunstig posisjon, kommer i undertall og Smørås får enkelt trille ballen i mål. Hørt historien før? JA! Samme skjer på 2-0, samt at det skal nevnes at vi gir en noe enkel retur. Vi sliter og ingen kan holde hodet høyt i pausen. Vi var rett og slett elendige over hele banen. Pausepraten dreier seg om å reise kjerringa og kjøre Smørås tilbake i banen. Vi gjør også tre bytter i pausen – Mikkel, Tveit og Marcus kommer inn.

Selv om Smørås ikke får til like mye til i 2.omgang, sliter vi fortsatt med å etablere vårt spill. Det Smørås skaper i 2.omgang kommer stort sett på overganger, og på nettopp en slik overgang går de opp til 3-0. Undertegnede påstår at Smøråsspilleren står i klar offsideposisjon, men når dommeren/linjedommer ikke er enig får jeg bare holde hendene i været å ta den på min kappe.

Det vi skaper kommer stort sett på dødball. Det hjelper fint lite siden vi knapt nok scorer på dødball. Vi våkner først når det står 75 spilte minutter på stadion-uret. Vi får satt press på Smørås gjennom et par dødballer. På en dødball blir Evensen dratt i bakken og når dommer står 30 cm ifra situasjonen kan han ikke annet enn å peke på 11-metersmerket. Mikkel er iskald, 1-3. Vi skaper ett godt trøkk mot Smørås i perioden etter målet, men vi våkner dessverre alt for sent og klarer ikke tukte Smørås keeperen ytterligere. Kampen ender 1-3. Nå er det nedrykksdrama mot Solid som gjenstår førstkommende lørdag. Det skal også nevnes at to kjente navn nok en gang ender i dommerens bok – Dale og Evensen pådrar seg begge gult, sistnevnte må nå stå over serieavslutningen.

Mål:
1-0
2-0
3-0
3-1 Mikkel ( Evensen)

Stjerner:

*** Mikkel – Står for kampens prestasjon fra vår side ved å score mål.
** Dysthe – Etter en litt uryddig 1.omgang, jobber han seg godt inn i 2.omgang og viser stor innsats.
* Morten – En offensiv trussel. Kommer ikke til de store sjansene i denne kampen, men det lille vi skaper kommer ofte på vår venstre side.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: