NHH FK – NYMARK 2-1

 

 Ytreland
Møll– Ole – Tveit – Jokke
Moldvær – Magnus
Harald – Dale – Morten
Evensen

Subs: Dysthe, Ruud, Gjermund, Mikkel og Erlend
Dommertrio: Helt konge, endelig noen som ga han irriterende sunnmøringen på laget kort.
Kortstokken: Ett til Moldvær og ett til, hold dere fast….: Evensen!
Tilskuere: I dag kokte det virkelig. Tosifra antall tilskuere som ville få med seg denne godbiten. Vil tippe 11 stk.
Underholdningsverdi: Tikka-takka-fotball i huet og ræva. Opp og i mente. Gøy at Nymark hadde satt Paradise-Stian i mål. Flink fyr.

Hva skal man si? Sitter her med mildt sagt svært dårlig samvittighet. Nymark kommer til Åstveit for å møte en forfylla tullegjeng langt nede i avgrunnen av tabellen.  Vi snakker om et Nymark-lag med vind i seilene. 5 strake seire og kursen rett mot NM-spill neste sesong. Grusebanka motstanderne med 4 og 5 mål. Også gir vi dem denne opplevelsen! Vi trakasserer dem fotballmessig i samtlige 90 minutter. Det er bare å si unnskyld. Slik skal det ikke være. Uetisk rett og slett. For Nymark er det nesten litt som når man kommer hjem fra firmareise og opplever at han dvasse fetteren din peiser kona di i din egen seng. Her skal det sies at vi er den dvasse fetteren og NM-plassen er hun foxy kona. Det var helt på sin plass å si unnskyld til Nymark-spilleren jeg møtte etter kampen. Også ga jeg ham en klem, og da jeg kjente at tårene hans presset seg på, sa jeg; “Ikke vær lei deg, du er ikke så håpløs som fotballspiller – det er bare vi som var så forbanna gode i dag”. Det lettet litt på humøret hans og så løp han inn til resten av gjengen med grøtete stemme.  Huff, viktig å være litt human når laget ditt presterer å latterliggjøre en så seriøs gjeng så hinsides som i dag. Vi vinner altså 2-0, men er fortsatt litt Trine Schei Grande på flatfylla og høyhælede sko foran mål. Vi trenger en million sjanser for å score. I dag var det Jokke som serverte oss en lekkebischen. Curler ballen i lengste kryss med høyrefoten. Litt science fiction over det hele. Det andre målet kommer rett før slutt når Mikkel får bredside ballen i det åpne målet. Slik var det i dag. Bare fryd og gammen.  Av annen action kan vi nevne det obligatoriske gule kortet til godgutten Evensen. Når det er helt stille på banen skriker han med sin klareste røst til Nymarks høyreback at moren hans er en prostituert (slå opp i synonymordboka for å finne det helt korrekte ordet). Jaja, tenker jeg – visste at gutten var god i breakdance, men at han er en kløpper i slektshistorie og familie-research forbauset meg voldsomt. Det var virkelig en slik dag. Der man bare kunne gå rundt å bli imponert av lagkameratenes evner på og utenfor banen. Skikkelig stas.

Mål:
1-0 Joakim (Assist?)
2-0 Mikkel ( Assist?)

Stjerner:
*** Jokke: Grådig back som vet å ta for seg framover på banen. Vet ikke om det var fordi fruen var og så på i dag? Mulig det.
** Morten: Var kvikk i dag, også tenker jeg det er kult for ham å få stjerner av andre enn seg selv for engangs skyld.. 
*Ytreland: Redder den ene sjansen Nymark får og maser høylytt om stjerne etter kampen. Føkern, jeg er svak. Men nå har du å komme på en fredagstrening!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: