Fyllingsdalen 3 – NHH FK 2-3

Ytreland
Møll – Ole – Winsnes – Tveit
Langdalen – Moldvær
Harris – Dale – Morten
Evensen

Benk: Joakim, Dysthe, Øverland, Mikkel, Gjermund, Haugstad, Peer
Med nedrykksspøkelse hengende over oss var dette en must-win kamp på mange måter. Før vi sparker i gang er vi derimot vitne til at fotballnomaden og tidligere Tippeliga-profil David Nielsen, klarer å prestere og crashe sin egen bil inn i en annen idet han skal rygge ut. Forfjamset og som alltid like uskyldig så det likevel ut som det ordnet seg til slutt for den danske dreng.
Matchen starter bra for vår del, vi tar tak i kampen og har store deler av initiativet. Vi er nære med å bli slått igjennom alene med keeper ved flere anledninger, men dessverre er vi ikke dyktige nok i den siste 3. delen av banen. Når vi da ikke klarer å utnytte overtaket i kampen, skjer det som har vært gjennomgangsmelodien denne høsten. I god FK-ånd så gir vi bort enkle mål. Først får Møll lurt inn et skudd fra distanse etter at vi mister ballen risikabelt på midtbanen. Dette er da ikke vår Møll, men motstanderens Møll. Dyktige begge to. For Møll hadde faktisk noen fine crossballer gjennom kampen fra sin høyrekant, men på motsatt side ryddet vår Møll opp i stor stil. Nei, dette ble mye krøll.
2-0 får de etter nok et dødballmål i mot. Det begynner å bli mange av de etter hvert denne sesongen. Kanskje vi bør høre på David Nielsen og ta i bruk skitne midler? (http://www.tv2.no/sport/fotball/tippeligaen/david-nielsen-anbefaler-albuebruk-i-hodedueller-3759347.html). 2-0 er et faktum og vi depper og henger med hode i et kvarters tid. Fyllingsdalen ser ut som Barca en stund når de triller ball i hatt med oss i de bakre rekker. Flaut! Når vi endelig våkner opp fra dvalen klarer vi å legge inn et lite trykk og får belønning i form av scoring rett før pause. Moldvær får lurt inn et mål etter en corner.

Vi legger om til høyt press i 2. omgang og går ut i hundre. Trykket er stort og vi får nærmest betalt umiddelbart. Morten fører ball og passerer flere spillere før han spiller igjennom Harris alene igjennom. Gjennombruddspasningen var litt for hard, men Harris får til slutt spilt ut til Moldvær som klinker til. Keeper må gi retur og der er Evensen på rett plass Evensen og vi er like langt! Vi fortsetter trøkket, og det lyser vinnervilje av oss utpå der nå. Blant annet har vi en serie med kjempesjanser på en corner som selv motstanderlaget ikke skjønte hvorfor det ikke ble mål av. Fyllingsdalen har nå nada å stille opp med – vel bortsett fra en trener som fortsatt ukritisk skriker på dommer, med- og motspillere for full hals. 3-2 kommer etter et herlig angrep fra høyresiden med gode løp, hælspark og høyt tempo. Morten og Harris kombinerer fint før sistnevnte nærmest skyter et innlegg inn. Her kommer Ruud van Evensen i full fart og får en tå på ballen og sender oss i ledelsen. Deilig og høyst fortjent!
I resten av kampen har vi fortsatt store deler av initiativet selv om de store sjansene uteblir. Vi har god kontroll bakover og det må sees på som et godt tegn når stakkars Ytreland sier at han frøs fælt bak der etter kampen. Det ble 3 høyst viktige poeng i kampen for å unngå nedrykk.

Mål:
1-0
2-0
2-1 Moldvær (Tveit)
2-2 Evensen (Moldvær)
2-3 Evensen (Harris)

Stjerner:
*** Evensen – Jobber utrettelig, holder hodet kaldt og scorer to goalgettermål
** Moldvær – blitt målfarlig, har foruten målet en assist og et fantastisk tverrligger skudd fra distanse
* Harris – Direkte involvert i to av målene og slår også flere gode dødballer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: