NHH FK – SMØRÅS 2-3

      Ytreland
Møll– Winsnes – Erlend – Gjermund
Moldvær – Øverland
Morten – Dale – Joachim
Markus

Subs: Tveit, Kai og Mikkel.
Dommertrio: Søt gjeng, men litt Rhino-hårsår han hoveddommeren.
Kortstokken: Tamme greier. Ingen kort til oss. Uforståelig rødt kort til en Smørås-spiller på tampen.
Tilskuere: Harald, Langdalen og Evensen. Alle tre med karantener. Kjære alle våre titusentalls jentelesere; Evensen er lagets bad boy numero uno og har nummer 93002951 ☺
Underholdningsverdi: Ymse greier.

Roger Brown gjør det i Hodejegerne. Graver skikkelig nedi dritten. Under med hodet og hele pakka. Jeg har ikke tenkt til å gjøre det i dag. Ikke det at jeg har en dansk drapsmaskin på nakken akkurat, men nedrykksspøkelse er for all del ikke noe å kødde med heller. Nå ligger vi på lik poengsum som Solid som ligger på nedrykksplass. Vi som pratet om NM-plass for en måned siden. Faen, vi er en latterlig gjeng.  I dag taper vi mot kanskje verdens dårligste lag. Vi er Thomas Dybdahl reinkarnert som et fotballag; helt forbanna trist og tafatt. Vi gir bort tre mål og presterer å brenne en million sjanser. Vi scorer begge målene våre på frispark. Først chipper Gjermund inn et frispark fra 20 meter. Det er Knut Arild Hareide-svakt, men keeper rekker regelrett ikke opp. Da står det 1-1.
2. omgang begynner med bistandsbonanza fra vår side. Vi sender Smørås-spissen alene gjennom med Ytreland. Spissen snubler ballen forbi vår stødige sisteskanse. 1-2 ☹ Dale gir oss straffe 10 minutter seinere. Gjermund skal så få verdens enkleste oppgave; trille ballen forbi keeperen uten rekkevidde.  Vi blir vitne til en straffe som ligner mest på et tilbakespill. Ballefrantz. Når 1-3 kommer minutter seinere, er det bare å legge seg ned og død. Vi scorer riktignok ett mål til. Moldvær smeller et frispark via hodet på en Smørås spiller og i mål. Tveit og Kai kommer inn på slutten og lager litt kvalme. Kai har et skudd i tverrliggeren på overtid og vi har type 15 cornere i 2. omgang. Men når vi like målfarlige som Trine Skei Grande med promille og høyhælede sko, så fortjener vi ærlig talt ikke noe mer.

Mål:
0-1
1-1 Gjermund
1-2
1-3
2-3 Kristian (Tveit)

Stjerner:

***Moldvær: Er ikke fullt så ræva som oss andre. Også scorer han på frispark da.

** Tveit: Spiller fem minutter og får to stjerner. Sier ikke så reint lite om resten av gjengen.

*  Dale: Løper og skriker og lager straffe. Typisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: