NHH FK – Hovding 1-2

Ytreland

Ruud – Ole – Erlend – Tveit

Moldvær – Magnus

Harris – Langdalen – Morten

Dale

Etter ett par dårlige resultater og sviktende form skulle vi få sjansen til å rette på dette mot Hovding. Det første vi ble enige om i garderoben var å unngå mål i mot på dødball. Fasit før kampstart var 4 mål i mot de 4 foregående kampene.

Denne gangen tok det knapt 4 minutter før ballen måtte plukkes ut av nettet vårt. Nok en gang etter ett dødballmål. Vi mister i markeringen på første stolpe, og ballen blir stusset forbi en utspilt Ytreland. Sant skal sies at dette var mot spillets gang. Vi åpnet friskt og fikk faktisk en scoring annullert for offside i åpningsminuttene. Selv om vi kom under etter 5 minutter, fortsatte vi spillet og hadde god kontroll på kampen. Det sviktet på siste tredjedel for vår del. Gjennomspill ble spilt rett i beina på Hovdingforsvarere og baller som skulle i bakrom ble for korte. Defensivt var vi svært disiplinerte og Hovding produserte ikke mange farligheter i 1. Omgang. Det skal sies at vi ikke skapte de store mulighetene selv, men ut ifra kampbildet var det ufortjent at vi gikk til pause med 0-1. Uheldigvis måtte en alltid solid Ruud ut med strekk etter halvspilt omgang.

Temaet i pausen var at vi fortsatt hadde mulighet til å komme tilbake og at mulighetene ville komme. Igjen presiserte vi at dødballmål skulle unngås til en hver pris.

Vi kunne ikke fått mer rett, da det tok ca. 10 minutter før vi var tilbake i kampen. Møll vant ballen på backen og spilte inn til Magnus som spilte vegg med Harris. Magnus vendte deretter spillet over til Morten på venstrekanten,  som dro seg forbi en mann før han på elegant vis satte ballen kontrollert i mål via stolperota. Et par minutter senere fikk Hovding corner, noe som etter velutdannede NHH’eres mening var fysisk umulig. Nok en dødball imot og odds for Hovdingmål falt til 1,01 på live bettingen. Hadde du satt en 10’er på det ville du blitt 10 øre rikere. Nok en gang klusset vi det til i eget felt. Undertegnede mister i markeringen og ballen ble headet tilbake i feltet. Vi var trege med å reagere, og en Hovdingspiller fikk avsluttet der ballen gikk i ping-pong, før den endte opp i bena på en annen Hovdingspiller som enkelt kunne bredside ballen i mål. Til tross for nok en karamell imot fortsatte vi å styre kampen og i motsetning til i første omgang skapte vi nå sjanse på sjanse. Moldvær var svært nær ved å sette et godt Møll-innlegg i mål. Mot slutten gjorde vi også grep for å øke trykket på Hovding. Øverland fikk sine første minutter for høsten, denne gangen som target man. Han vant  flere dueller og vi klarte og skape et godt trøkk mot Hovdingforsvaret. Vi hadde et skudd som gikk via keeper og i tverrligger hvor Harris fikk en stor sjanse som uheldigvis rant ut over dødlinja. Det samme gjorde også kampen, og vi klarte ikke å få målet vi så sårt trengte og ikke minst fortjente.

Det vi må ta med oss fra denne kampen er innsatsen, både offensivt og defensivt. Fortsetter det slik er det bare et tidsspørsmål før målene renner inn igjen. Alt i alt var denne kampen flere hakk opp i forhold til det vi presterte mot Djerv.

Mål:
0-1
1-1 Morten ( Magnus )
1-2

 

Stjerner:
*** Morten – Gjør nok en gang en god figur i NHH-trøya. En konstant trussel for Hovdingforsvaret. Scoret et bra mål.

** Ytreland – Spiller nok en god kamp og gjør flere kvalifiserte redninger. Setter også godt i gang med både armer og ben.

* Moldvær – Springer og kriger som alltid. Gjør en god figur i to spann med Magnus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: