Djerv – NHH-FK 2-0

Ytreland
Ruud – Ole – Erlend – Møll
Moldvær – Håkon Dysthe
Morten – Dale – Joakim
Evensen
Benk: Håkon Winsnes, Bård, Markus, Tveit, Peer, Miklos

Vi tok den korte turen over til Møhlenpris for å spille mot Djerv i sesongens 15. kamp. I severdige ghettoomgivelser på et banedekke som må være rett over minimumsgrensene for banestørrelse, håpet vi å bygge videre på den gode seiersfølelsen fra forrige match – og notere en ny trepoenger.

Det ble med håpet. For denne forestillingen var nesten like tam som en tre dagers gammel åpnet Cola og bør fortest mulig gå i glemmeboken. Første omgang er en stillingskrig uten like, med lite mål og mening, få sjanser og sedvanlig flørting med dommerstand og motspillere fra Evensen sin side. Det lille vi skaper er gjennom tilfeldigheter og enkeltprestasjoner. Verdt å nevne er at Ytreland varter opp med en dobbelredning som holder oss inne i kampen, hvorav en er en refleks av De Gea klasse. Joakim er også nær ved å sende oss i ledelsen rett før pause med et herlig soloraid. Han sender 3-4 Djerv spillere til pølsebua, før han legger den over på skeiva og sender i vei et skudd rett utenfor 16 meteren som uheldigvis går noen cm utenfor. 0-0 halvspilt.
I pausen blir vi enige om at vi må strekke motstanderen i høyere grad og slå mer i bakrom. Vi gjør noen små justeringer formasjonsmessig og håper at det skal gi utslag. Pausepraten må ha gått hus forbi for de fleste i ren SOL-time stil, for vi gjør ikke som vi har blitt enige om. Vi slår sjeldent i bakrom og når vi først gjør det er presisjonen alt for dårlig. Vi får «skallemannen på 40» til å se ut som en bauta i verdensklasse. Djerv tok forresten en tidlig ledelse ved et godt plassert skudd etter noe klabb og babb etter en corner. I jakten på utlikning sender vi alle fram og slår mye langt i ren Drillo stil. Kreativitet er det lite å spore av og stormløpet mot Djerv målet uteblir. Ved en anledning skaper vi en farlighet når kommer Morten seg rundt på kant, og da er Markus nære ved å få pannebrasken på og få pirka inn utlikningen. Frustrasjonen bygger seg også opp etter noen merkelige dommeravgjørelser. Men vi skal være forsiktig med å klage, han ene var «tross alt» assisterende FIFA dommer (hevdet i hvert fall). Djerv scorer 2-0 på overtid etter en kontring.
En begredelig forestilling fra vår side, men heldigvis kan revansjen komme allerede på tirsdag kveld når Follese kommer på besøk på Fort Åsvik.

Stjerner:

*** Ytreland – Matchvinnerredninger i første omgang, gjennomgående stødig med viktige inngripninger!
** Moldvær – Løper for to, vinner mye dueller og distribuerer ballen bra.
* Møll – God førsteomgang. Villig med fremover og har full kontroll på sin kant.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: