TRIO – NHH FK 5-2

Kristian “Silkefot” Ytreland
Møll – Matz Cafu Ruud – Erlend – Tveit
Magnus – Gjermund
Harris – Langdalen – Joachim
Evensen

Subs: Talentet, Bård og Peer.

Vi tar dette kort. For i dag var det meeeeget skralt. Selv morra til Peer slaktet oss og syntes vi så ut som en tøysegjeng med et innebygget tempo som ligner mest på tempoet vi finner i dårlige finske fjernsynsteatre fra slutten av 70-tallet. Vi synes det var litt utspekulert av Trio-folket å legge kampen på en regntung gressbane som småflørter med de øvre grensene for banestørrelse. La der være sagt: bøndene skyr ingen midler lenger.  Men for å rette blikket mot oss selv, kan det nevnes at midtbaneterrieren vår ikke var med til Husnes. Han skulle kaste ball med kølle sammen med Hans Preben og guttevennene. Hver sin smak. I tillegg manglet vi råtassen vår Ole Theodor som måtte sone karantene for tre gule. Fy fan. Vi er et lag grunnet på de verste paradokser; terrieren vår som kaster ball med en kølle og en fyr som heter Ole Theodor som er lagets Vinnie Jones. Jeg blir uvel.
Vi stiller i hvert fall med 11 mann som Jostein Grindhaug liker å si. 11 glatte NHH`ere i helhvitt for dagen. Så provoserende man kan få det på bøgda. Som et KrFU-lag på swingerstreff. Totalt upassende. Ikke noe godt utgangspunkt for å få noe gratis. Det fikk vi heller ikke. Første baklengs sitter etter to minutter. Smækk i bakrom og 0-1. Like etterpå svarer Harris med å lobbe inn en lekkerbisken fra altfor langt hold. For å score slike mål må man enten ha overblikket og ferdighetene til Langdalen eller monsterselvtilliten til Harald. Her var det sistnevnte som seiret. Vi får uansett to til på tygga før pause. Gamle og dvasse som vi er blir vi fraløpt begge gangene. Typisk. Innimellom greier vi faktisk å tre oss i gjennom forsvaret deres, men vi blir dessverre lamslått av egne prestasjoner, så avslutningene blir litt deretter.

2. omgang går nok ikke inn i historiebøkene som noe mesterverk. Labert tempo og tunge bein er mer enn beskrivende. Nevnte jeg at banen var uforsvarlig lang og at det regnet? Bøndene går opp til 4-1. Husker ikke helt, men tipper at vi ble fraløpt. Vi ligger under med tre og skriker etter mål. Hva er ikke da mer naturlig enn å sette inn Lea på høyrebacken slik at han kan skjære innover og skyte med det tunge venstrebeinet sitt. Ikke tilfeldig at det er nettopp dette som skjer minutter seinere. Knallhardt skudd med venstre som rekker å sprette et par-tre ganger før det suser inn i lengste. Aiai, 4-2 og en ny nerve i kampen. En nerve som ble revet i stykker av storscoreren Ali Baba minutter seinere.

5-2 og på tide å innse nederlaget. Ingenting hjelper da så godt mot grisebank som en tretimers kjøretur hjem med ymse høykulturhelvette (les Hits for kids) på anlegget til Harald. Stemningen er faktisk så upåklagelig at jeg blir bortglemt når vi fiser forbi Handelshøyskolen. Blir sluppet av ved Sandvikstorget uten å hisse meg opp av den grunn. Skal så bare krysse veien for å ta bussen opp igjen. Dette går fint, men som den superlørdagen det tross alt er greier jeg ikke å komme meg av på Handelshøyskolen nå heller. Blir sittende på til Eidsvågneset.  På bildet ser du meg prøve å hoppe av på Handelshøyskolen for tredje gang. Nok hverdagsblogging for nå – over til stjernene:

*** Langdalen: Løper dobbelt så mye som oss andre og smeller med leppa til dommeren. Det er bra.

** Peer: Kunne ha skrevet at han får stjerner fordi han kommer inn og skaper spenning i kampen, men velger heller å si det som det er: Han spurte meg på Rimi om han kunne få noen. Vær så god.

*Harris: Chipper og dribler og lager kvalme helt til krampa tar ham.

Mål:
1-0
1-1 Harald ( Magnus )
2-1
3-1
4-1
4-2 Peer Lea ( Langdalen )
5-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: