NHH FK – Odda 2-3

  Runar   

    Gjermund – Klette – Erlend – Lokomotivet Tveit
Kristian – Magnus
Dale – Langdalen – Øverland
Ørjan


Subs:
Miklos, Borvik, Haltende Harris, Bård, Spissen og Jokk.

Vi møter Odda i sesongens tiende kamp. Bygda som har fostret noe av det mest irriterende som går på to ben i Norge (les Anne B. Ragde), slo oss i dag 2-3 på irriterende vis. Begge lag har vist god form i det siste. Odda sin form har jeg vist på en eminent måte i grafen til høyre. Dette bør være intuitivt og ryddig.

Første omgang er ikke noe kunststykke fra vår side. Tempoet i pasningsspillet er en helligdag verdig, altså rolig.  Av hendelser som er verdt å nevne kan vi trekke fram straffen som vi ikke fikk. Mulig at linjemann er flink til mange andre ting, som å samle på frimerker og spille blokkfløyte, men å se soleklare hands innenfor 16-meteren representerer en langt større utfordring for kjekkasen med brillestyrke 4-. Odda scorer etter en drøy halvtime på en retur. Flott prestasjon av deres gode spiss i forkant, men uheldig at ballen havner i beina på en annen Odda-spiller.  Irriterende. Ørjan er god til å vende opp i mellomrommet og slå gjennom Øverland. Bare synd at ordet rykk ikke finnes i vokabularet til sørlendingen.  Vi går til pause med et mål i sekken. Odda framstår som et kompakt og defensivt godt lag, men vi skimter gode muligheter hvis vi greier å legge kantene noe breiere i banen.

2. omgangen er hakket bedre fra vår side. Vi setter inn på fart og lekenhet på venstrekanten representert gjennom Spissen. Langdalen kommer mer med i spillet og det begynner å lukte scoring.  Det går imidlertid noe tid før utligningen kommer; Langdalen finner en fremadstormende Tveit som smeller forbi backen på “yttern” og finner Joakim 45 grader ut. Kontant i kassa og 1-1. To minutter senere står det 1-2 etter en corner. Ballen heades kontant i mål (!) via en FK`er, Runar og tverrliggeren. Irriterende. 1-3-målet deres er også en beauty. Et frispark blir slått inn i boksen og Moldvær sin klarering går i ryggen til en Odding og i bue over vår gode keeper. Nevnte jeg irriterende? Vi reduserer 3 minutter før slutt med Klette på frispark. Den nevnte bautaen får en ny stor sjanse rett før slutt, men headingen sniker seg utenfor. Det ender derfor i tap og en del obligatorisk skriking mellom de to benkene før vi kunne tusle inn i garderoben

Mål:
0-1
1-1 Joakim (Tveit)
1-2
1-3
2-3 Klette ( Erlend )

Stjerner:
*** Klette: Strør pasninger i øst og vest.  Tenner også håpet rett før slutt.
** Ørjan: Blir ingen scoringer i dag, men gjør en drøss med konstruktive valg med ball.
*Tveit: Kjapp som røyskatten fremover og trygg som bjørnen bakover. Dyrisk bra.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: