Nymark – NHH-FK 2-2

Supermann Ytreland

Cafu Ruud – Spielführer Klette – Erlend Osland – Eirik Storetveit

Tjokken Moldvær – Magnus Haugstad

Prof Richard Haltvik – Håkon Langdalen – Spissen Dalby

Ørjan Nesvik

Subs & fans: Peer Lea, Daniel Miklos, hr & fru Aune, Espen Borvik, Andreas Dale, Andreas Øverland, Bøddel-Bødal, Håkon ”Den røde baron” Evensen og Kula Colberg.

Fortsatt litt bitter over at vi ikke tok tre poeng, så tror jeg referatet blir kort og konsist, i stedet for langt og tørrvittig. Selve referatet kan vel kanskje også bære litt preg av bitterhet.

Muligens pga en god oppvarming, eller kanskje som følge av mye oppspart overskudd etter å ha råtnet bort på salen i noen dager, så åpner vi kampen perfekt. Undertegnede var og kjøpte is, men målet skal visstnok ha kommet etter at Ørjan driller av en del forsvarere og spiller ut til Harris, som avslutter klinisk og godt. De neste minuttene er preget av det følgende: Langdalen trikser og chipper, Haugstad og Moldvær vinner en haug av dueller, dommeren starter å gjøre mye merkelig ,Peer banner og sverter, backene ser slitne ut (Borvik avviser dette blankt), Miklos sutrer og slenger dritt, Nymark-treneren roper på straffe i øst og vest, Miklos slenger mer dritt, og Ytre har fått seg 60-meterssko som blåser 5meterne lengre enn noen gang.

Deretter utligner Nymark. Forsvaret havner noe lavt, og ballen chippes gjennom til en offsideplassert Nymark-spiss som scorer bak vår sisteskanse. Vi står opp med en gang, og skaper to skumle sjanser; Først på en god Haltvik-corner, som ender med en redning på strek. Så slår Haugstad en utsøkt ball til Ørjan, som runder keeper, men kommer for skrått til å score selv. Solabuen serverer i stedet til Langdalen, men fjorårets tippeliga-profil velger for en gangs skyld å ikke chippe, og da redder keeper enkelt.

Like før pause får vi en straffe ut av ingenting. Haugstad dunker mot Ørjan, og en Nymark-forsvarer tar imot ballen med hånda. Folk hadde begynt å strømme til banen for å se litt skikkelig gladfotball, men selv foran utallige tilskuere er Ørjan en kald fisk, og straffen ekspederes greit i mål. Så er det pause.

I andre omgang er vi egentlig best, men vi taper omgangen 1-0. Vi kommer oss mye frem til brukbare posisjoner, men mangler litt presisjon i de siste trekkene. Blant annet fosser Tveit opp og ned venstrekanten, mens Haugstad strør en haug gode baller, som blant annet undertegnede burde fått mer ut av. Defensivt har vi som vanlig god kontroll, hvertfall inntil Nymark utligner. Målet kommer som følge av en Nymark-spiss lager frispark og scorer i samme trekk, men bare målet oppdages av kveldens pipeblåser. Deretter blir det litt hawaii-fotball, da vi sender masse folk frem og bare litt folk hjem. Coach Lea setter innpå MC/måltjuv Evensen, i håp om at han tegner seg inn i målprotokollen. Gangster-rapperen fra moss er i stedet ute etter litt ekstra street credz og kaster seg tidlig inn i en takling med dødsforakt. Taklingen treffer verken spiller eller ball, men dommeren belønner dødsforaktet med rødt kort, noe som nok kan forsvares. Etter 90 + tillegg er kampen over og poengdelingen er et faktum.

Mål:
1-0 Harald Haltvik (Nesvik)
1-1
2-1 Ørjan Nesvik (Straffe, dessverre ingen assist etter de ubestridelige fantasy-reglene)
2-2

Stjerner:
*** Haugstad. Var i dag den beste av de to bikkjene på def. Midt, som nok en gang gjør en kjempejobb i tospann. Vinner en del dueller og slår mye konstruktivt og presist fremover.

** Nesvik. Mål, assist og burde hatt minst en assist til. Minus for å bare spille 45 min.

* Haltvik. Jobber helhjertet begge veier, slår gode dødballer og scorer igjen.

Kampref av Lorentz…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: