Follese – NHH-FK 0-4

Runar
Tveit – Klette – Ole – Erlend
Magnus – Moldvær

Harris – Dale – Øverland

Ørjan

Benyttede innbyttere: Borvik, Stian, Evensen og Peer.

De Ædle Blå tok seg lørdag en tur på Skogen for å lete etter tre poeng. Etter FKs gode resultater i det siste kunne dette også kvalifiseres som en toppkamp. Skogsturen begynte aldeles strålende og etter snaut 10 minutter går vi opp i ledelsen etter en Harris dødball. Ballen blir slått hardt inn i feltet og der får Erlend hodet på ballen og styrer denne fint forbi keeper, 1-0. Ikke lenge etter får FK sin første corner i kampen. Denne blir igjen levert på ypperlig vis av Harris. Klette får umarkert stige til værs å stange ballen i mål. Heading var såpass hard at den kan sammenlignes med det Drogba viste litt senere på kvelden. To dødballer, 2-0.  Det skal nevnes at vi også skapte litt farligheter med vårt banespill, men dessverre skortet det litt i de avgjørende øyeblikkene. Follese på sin side var ivrige etter å prøve og utnytte bakrommet vårt. På en så liten bane vi spilte på denne Lørdagen var det ikke akkurat et Magnus Carlsen trekk. Det var ikke mange farlighetene de kom til i første omgang og det de kom til hadde Runar god kontroll på. Vi sto godt i formasjonen og stresset Follese til å gi fra seg enkle brudd. Etter nettopp et slikt brudd på vår venstrekant satt Øverland på turboen, ja du leste riktig, og forserte ned siden før han på elegant vis leverte ballen til Dale som kaldt satt ballen i mål med brystkassa, 3-0. Vi fortsetter omgangen med å skape en del farligheter, og nærmest kommer Ørjan da han på typisk vis tråkler seg forbi et helt Follese-forsvar. Uheldigvis sitter ikke avslutningen helt for Solabuen. Vi går til pause med en komfortabel 3-0 ledelse, et resultat som kanskje lyger litt, men jeg vil påstå at vi har såpass god kontroll at det ikke er ufortjent.

Det var igjen duket for en 2.omgang hvor FK skulle forsvare en ledelse, noe vi har klart med varierende hell så langt i sesongen. Det vi viser i denne omgangen er tydelig tegn på at vi er i ferd med å luke ut de feilene vi har gjort i tidligere kamper og klarer nå bedre å kontrollere kamper. Til tross for at det er Follese som har ballen mest stanger de gang på gang mot en kompakt FK vegg, godt anført av Magnus og Moldvær. Duo har virkelig funnet sin plass sentralt for FK. Det Follese skaper av farligheter blir som regel blokkert på 16-meter. Det er et par situasjoner hvor det oppstår litt klabb og babb i vår boks, men også her klarer vi å rydde unna. Den beste muligheten de skaper kommer på et innlegg fra høyre hvor de får headet umarkert, heldigvis går avslutningen rett på Runar. Det nærmer seg sesongens første smultring. Vi skaper også våre farligheter og vi har satt innpå friske bein i Stian og Evensen. Etter 75 minutts spill får Stian ballen på vår venstrekant, han utfordrer backen sin og noe urutinert takler backen Stian rett innenfor 16-meterstreken, Straffe. Evensen er kjapp med å karre til seg ballen, i motsetning til visse Bayern-spillere, og han setter ballen iskaldt i mål fra 11-metersmerket, 4-0. Her ifra og inn faller Follese helt i sammen og vi skaper en del farligheter avslutningsvis. Evensen får to store sjanser, men det skulle bare bli med straffemålet for mossingen i denne kampen. Kampen ebber ut og vi tar nok en sterk 3-poenger og klatrer med det opp på 2. plass i pulja. Det ser lyst ut for de Ædle Blå. Dagens skribent takker med det for seg og tar en ”velfortjent” ferie i og på Sola. Lykke til i de siste kampene gutter, hold oppe det fantastiske trøkket vi har hatt i det siste, lykke til med eksamen og god ferie!!

Mål:
0-1 Erlend Osland (Harald Haltvik)
0-2 Espen Klette (Harald Haltvik)
0-3 Andreas Dale (Andreas Øverland)
0-4 Håkon Evensen (straffe, Colberg assist)

 Stjerner:

** – Moldvær – Gjør nok en solid kamp fra sin midtbaneposisjon. Er sterk i duellene, og gjør ting enkelt med ball i bena. Jobber knallhardt og gir alt for laget.

* – Resten av gjengen – Redaksjonen med undertegnede er i feriemodus og gir derfor resterende spillere en stjerne hver. Alle sto frem og gjorde en solid jobb i sine respektive roller det er derfor for vanskelig å fremhever noen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: