NHH-FK – Trio 3-1

Ytreland

Ruud – Klette – Ole – Gjermund

Moldvær-Haugstad

Øys – Langdalen – Øverland

Evensen

Benyttede innbyttere: Dale, Borvik, Tore, Erlend

Trio var gjester i sesongens andre kamp på Åstveit Stadion. Bortelaget hadde vunnet alle sine kamper så langt i sesongen, men også FK har prestert bra i det siste. Det var altså duket for en tett og tøff kamp. Allikevel var det FK som gikk ut å styrte kampen fra første sekund. Vi sto høyt og fikk en del gode brudd høyt i banen, men vi var litt ubesluttsomme i overgangsspillet innledningsvis. Allikevel fikk vi et godt overtak i kampen og spesielt trioen på midten gjorde en god jobb og styrte kampen for de Ædle Blå. Etter ca. ett kvarters tid fikk FK et innkast godt inn på Trios banehalvdel. Moldvær kastet langt og ballen datt ned i bena på Øys. Han prøvde å dra av to forsvarere, men de måtte derimot bruke ulovlige midler for å stoppe spissen. Straffe til FK.

Gjermund er eksekutør og han sendte keeper til venstre og ballen til høyre, 1-0.
Ikke lenge etter fikk FK nok et innkast høyt i banen, nok engang kastet Kristian ”Delap” Moldvær langt. En FK-spiller får stusset ballen forbi keeper. Ballen  ble reddet på streken, men datt ned på 5-meteren. Evensen viste herlig vilje og liggende kranglet han ballen over streken, 2-0. Etter dette kom Trio litt mer med i kampen, men de klarte ikke skape stort fremover og vi hadde god kontroll defensivt. Ytreland fikk en og to baller han må strekke armene litt etter, men ellers er det lite å gjøre for sisteskansen. Trio løftet laget sitt høyere i banen etter 2-0 målet og dette resulterer i store rom for våre angrepsspillere. Beklageligvis klarte vi ikke å utnytte bakrommet de gir oss. Vi gikk dermed til pause på 2-0. En godt gjennomført omgang av De Ædle Blå.

Det skal noteres at Evensen pådro seg et gult kort i midten av 1.omgang etter en duell med en av Trios forsvarsspillere. Etter et antall dueller og litt skit-kasting fikk Evensen siste advarsel fra dommer helt på tampen i 1. omgang. I pausen fikk han ettertrykkelig beskjed om å holde seg i skinnet, men vårsola gjorde at det gikk litt varmt for Evensen. For tidlig i 2. omgangen pådro han seg et unødvendig gult kort for en takling på Trios keeper. Jobben med å holde på 2-0 ledelsen ble dermed ett hakk tøffere for FK. Allikevel var dette en jobb laget løste strålende gjennom oppofrende innsats og lojalitet overfor system og lagkamerater. Sideforflyttingen sitter godt i midtbaneleddet og vi tvang stort sett Trio til å trille ball i bakre rekker. Frustrasjonen begynte å bre seg blant Trio-spillerne og stemningen innad i Trio-laget sank utover i omgangen. De gjorde en del enkle feil og klarte ikke å sette oss under særlig press. Vi fikk våre muligheter på kontra og hadde faktisk et par gode muligheter bl.a. hadde Tore en god mulighet fra sin venstrekant hvor han prøvde å tre ballen i lengste hjørne. Rundt det 70. minutt får FK sin først corner i kampen, Gjermund slo en presis dødball og Dale fikk hodet på ballen. Det diskuteres i ettertid om ballen er innom en Trio-spiller og at dette da er et selvmål. Redaksjonen (i samarbeid med anonyme kilder)  har valgt å kreditere Dale med assist.

Vi klarte dessverre ikke å holde tett helt inn og rundt det 75. Minutt klarte Trio for første gang i kampen å spille seg fri bak vår forsvarsfirer, godt hjulpet av en uheldig touch av Ole. Det ender 3-1 og De Ædle Blå tar sin andre seier på rad. Vi gjennomfører en god kamp og innsatsen vi viser gjennom 90 minutt er noe vi må ta med oss videre.

Mål:
1-0 Gjermund (Straffe)
2-0 Håkon E.
3-0 (Dale)
3-1

Redaksjonen (med god hjelp fra bussgjengen) gir følgende stjerner:

*** Moldvær – gjør en veldig god kamp defensivt. Vinner mange dueller både i lufta og på bakken. Han bidrar også positivt fremover i banen.

** Haugstad – som makkeren over styrer de to mye av kampen i første omgang, og er bunnsolide når vi forsvarer oss i 2. Omgang.

* Gjermund – scorer sikkert på straffen, godt innlegg på 3-0 målet og gjør ellers en strålende figur på venstrebacken. Det er tydelig å se at denne spilleren har funnet seg til rette på venstrebacken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: