Hovding – NHH FK 1-2

Dahl
Thuen – Klette – Ole – Gjermund
Magnus – Moldvær
Harald – Langdalen – Øverland
Øys

Subs: Erlend, Tore, Ørjan, Kula, Borvik og Ruud.

Vi møter Hovding i sesongens fjerde kamp. Poengfangsten i de tre første kampene har vært heller laber – så vi er innstilt på å gi jernet og dra med oss den første 3-poengern.  Hovding har et latterlig fint anlegg lengst inn i nowhere. Gressbanen er grønnere enn det meste anna i april og garderobene er virkelig høy klasse. Vi stiller i 4-2-3-1 etter formasjonssuksessen på Stord. Vi starter kampen godt og spiller oss til et par sjanser før de første 10 er passert. Avstandene i forsvarsleddet blir litt små i starten, men dette greier vi å justere relativt kjapt. De første 15 produserer begge lag sjanser. Hovding skaper det meste på skudd fra distanse, lange innkast og innoverskrudde cornere. Hovding gir oss mulighet til å spille oss ut bakfra. Vi sliter derimot med å finne bevegelsene fra midtbanen, så det ender heller med at vi slår mye langt på Øys og kantene. Det første målet er derimot en perle. Vi kombinerer med hissig pasningsspill på høyre side. Få touch og det går lekent fort langs bakken. Langdalen ender opp med ballen på krittmerket, men velger å spille en umarkert Øverland som triller ballen via stanga og i mål. Fra dette målet og ut til pause styrer vi det meste. Harald er bra på kantplassen sin og vi skaper mye på den sida. Spissen er giftig i alt han foretar seg. Etter en halvtime vender han vekk en forsvarer 20 meter fra mål og skrur ballen i tverrliggeren. Den prestasjonen hadde fortjent en bedre skjebne. Øverland og Harald har også gode muligheter til å øke ledelsen. 2-0 kommer etter en ny fin opprulling 10 minutter før pause. Langdalen er på ny servitør når han triller igjennom Harald. 10`ern er sikker aleine med keeper. Deilig og fortjent.

Vi går til pause etter sesongens beste omgang. Formasjonen sitter veldig bra. Ruud kom inn for en skada Thuen i midten av første omgang og gjør en veldig god jobb på backen. Håkon og Øys er flinke til å ta ut deres defensive midtbanespiller. Vi blir enige om at Hovding ikke skal få lov til å ta tilbake initiativet i kampen og er klare for å gå ut og gi jernet. I 2. omgang legger Hovding sine midtbanespillere seg litt høyere på banen og det gjør at vi blir veldig lave. I tillegg greier de å heve både presisjonen og tempo i pasningsspillet. Mens NHH styrte 1. omgang, er det nå Hovding som styrer showet. Heldigvis har vi en god Dahl i buret som er sikker og trygg i dag. Vi gjør en del bytter og dette preger nok det formasjonsmessige. Vingene våre blir litt høye og Hovdings stoppere er gode til å slå crosspasningene mot motsatt kant. Scoringen deres kommer av en sterk prestasjon av spissen deres som hamrer inn et skudd i krysset fra 25 meter. Lite å gjøre med den. Det siste kvarteret greier vi å stå i mot med grei stil. Dahl fister et skudd i tverrliggeren og ut. De får en haug med cornere som medfører en del farligheter. Vi greier likevel å dra årets første trepoenger i mål. Denne seieren smakte svært godt og det var deilig å ta “Toppen i år” i garderoben etter kampen. Nå er det bare å peise på videre. På tirsdag får vi en ny tøff utfordring når vi møter tabelltopp Trio hjemme på Åstveit.

Mål:
0-1 Andreas Øverland
0-2 Harald Haltvik
1-2

Stjerner:

*** Klette. Sjef med stor S i det meste han tar for seg i dag. Gjør knapt en eneste feil og er en utrolig viktig når det stormer i 2. omgang. Viser stor trygghet og tar mye lederansvar. God kamp!

** Dahl. Spiller sin beste kamp for de Ædle Blaa. Trygg og god i det meste som skjer. Gjør også et par TV-redninger når det står på som mest. Kaster som en georgisk sleggekaster gående på kraftfor og hestedoping.

*Langdalen. Har funnet seg godt til rette i den mer frie og offensive rolla. Gjør to assister og er arkitekten bak mye av det som skjer framover på banen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: