Solid – NHH 2-1

Ytreland

Borvik (C) – Erlend – Ole – Gjermund

Øverland – Langdalen – Peer

Harald – Evensen – Haugstad

Benk: Øys, Tore, Morten og Kula

Med en strålende vårsol, fullsortiments kiosk, gratis kaffe til benkene, og hvertfall halv-fulle tribuner, lå alt til rette for en rysare av et 4.divisjons oppgjør på Stord. Dessverre endte matchen med et forsmedelig nederlag.

Kampen kan deles inn i to deler; De første 20 minuttene henger vi ikke med i det hele tatt, men de siste 70’ eier vi fullstendig. La oss håpe at vi kan ta med oss denne avslutningen inn i de neste matchene.

De første 20’ var som sagt skrekkelige, og de ble dessverre skjebnesvangre. Vi taper de fleste dueller, er for lite aggressive og mister ball alt for lett. Vårt første baklengs kommer etter en fin en-to fra Solid. Vi følger ikke løpet fra midtbanen, og Solid-spillerens avslutning er godt utenfor Ytrelands brede rekkevidde. 2-0 følger kort tid etter.  Etter klabb og babb på en corner er vi alt for veike i krigen foran mål, og en Solid-angriper banker ballen i nettaket. Etter 2-0 skjer det heldigvis noe med oss. Vi trykker til i alle duellene, holder ballen nede på bakken og spiller endelig god fotball igjen. Spissen har kommet inn og han legger ned en formidabel innsats. Samtidig blir Magnus langt mer involvert, etter å ha blitt trukket ned på midtbanen. Vi skaper en del gode sjanser, og Solid-spillerne er tydelig nervøse etter at de spilles veldig lave. Det nærmeste vi kommer redusering før pause, er litt rot i feltet etter et par meget gode Haltvik-dødballer, og et langskudd fra Langdalen, som setter keeperen på prøve. Med litt med tur hadde vi fått den reduseringen vi hadde fortjent rett før pausen.

Andre omgang er heldigvis ganske lik første omgangs siste 35 minutter. Forsvaret har god kontroll på  det Solid har å by på, og spesielt Gjermund spiller en kjempekamp på venstrebacken. Hele sentral-linjen kliner til og vi vinner det meste av dueller, som igjen fører til at vi eier banespillet  og trykker mot Solids forsvarsmur. Ti minutter ut i omgangen stanger Dalby mesterlig inn en Haltvik-corner, med bakhodet, og reduseringen er et faktum. Vi fortsetter å spille godt, men i vår iver etter å utligne, er Solid farlige på kontringer. Vi satser alt frem, men kampen ebber dessverre ut, uten mer nettsus.

Totalt sett er denne kampen langt bedre enn den mot Fyllingsdalen, og hvis vi fortsetter å spille som vi gjorde de siste 70, kan det bli veldig moro i kampene fremover.

Mål:

1-0

2-0

2-1 Øystein Dalby (Haltvik)

Stjerner: 

*** Gjermund. Gjør en meget bra match på venstrebacken. Lar seg aldri passere, og gjør masse kloke valg med ball.

** Øys. Spiller den siste timen, og med oppofrende jobbing skal han ha sin del av æren for at vi snur kampen. Scorer også et mål og er farlig frempå ved et par andre anledninger.

*Haugstad. Er langt mer involvert når han spiller de siste 60’ på midtbanen. Løper masse, slår gode pasninger og vinner en del dueller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: