NHH FK – Fyllingsdalen FK 0-3

Dahl
Thuen – Ole – Klette – Tveit
Dale – Moldvær – Øverland
Haugstad – Evensen – Joakim

Andre seriekamp gikk av stabelen Tirsdag. Målet var å bygge videre på det vi gjorde bra i første kamp mot Askøy. Det klarer vi overhode ikke! Og ikke nok med det, men det virket som om vi ikke ønsket å ta i et tak. Praten er til tider fraværende, samt er det smalt med defensiv struktur og alle lagdeler jobber individuelt. Vi slipper inn to enkle mål i løpet av de første 25 minuttene i 1. omgang. Det første kom etter at FFK3 får spilt seg lett igjennom vårt midtbaneledd og ut til deres høyrekant. Han utfordrer nedover siden og skyter i steget i det han passerer 16-meterstreken. Ballen kryper inn via stolpen. Mål nummer to kommer etter et langt oppspill bakfra, forsvaret vårt sikrer, men stussen går tilbake til møtende spiss som fyrer av på direkten. Ballen får en fin bue og Dahl er utspilt. Et godt treff, men igjen slett defensivt arbeid over hele linja. Vi spiller oss noe opp de siste ti minuttene, og skaper faktisk nok farligheter til at vi i hvert fall bør redusere før pause. Pausepraten er ingen hyggelig opplevelse, og burde sant nok ikke vært det etter hva som ble prestert de første 45.

Det bedrer seg i 2. Omgang og vi skaper 4-6 fete målsjanser, men vi makter ikke å få ballen i mål. Det skal også nevnes at selv om sjansene er fete klarer vi sjelden å teste FFK3s keeper, da presisjonen i avslutningsøyeblikket er alt for svak. Når ett lag jakter mål skjer det som ofte skjer, det andre laget får mye plass og rom til å kontre. På en av disse kontringen får de uheldigvis uttelling og øker ledelsen til 3-0. Vi gjør et siste forsøk på å redusere ved å sette opp Klette slik at han skal skape litt uro med sin luftstyrke. Det hele ebber dessverre ut i ingenting og sesongens første hjemmetap er et faktum.

Vi viser vårt desiderte bunnivå (forhåpentligvis) i 1.omgang og dette er noe som må jobbes med til neste kamp og resten av sesongen. Vi er dessverre ikke verdensstjerner fordi om vi er gode i FIFA. Vi må tilbake til basics å få frem det som mangler i 1.omgang. Først og fremst fungerer vi ikke som et lag og blir utspilt av et lag hvor spillere knapt nok kan hverandres navn. Vi prater ikke nok til hverandre på banen og vi viser basisferdigheter som er på nivå med et lilleputtlag. Dette har nå blitt uttrykt både her og i pausen i går. Nå er det hver manns jobb å gå i seg selv slik at vi slipper å bli ydmyket på dette vise i fremtiden. Etter den kollektive innsatsen som ble vist i går finner redaksjonen det svært vanskelig å fremheve individer, det blir av den grunn ikke delt ut stjerner!

2 Responses to NHH FK – Fyllingsdalen FK 0-3

  1. Tamilen sier:

    Ikkje bra, men liker kampreferatet. Kom igjen Ædle Blå – Alumni følger med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: