NHH –FK vs Juridisk Football Club 3-0


Ytreland

Thuen – Klette – Aune – Borvik

Dale – Langdalen – Øverland

Haugstad – Berthelsen – Pedersen

Benk: Bård, Moldvær, Gjermund, Øys, Tore, Peer

Etter et par begredelige uavgjortresultater mot våre venner fra dragefjellet fra tidligere år, var det en topp motivert gjeng som møtte opp på ærverdige Stemmemyren stadion denne formiddagen. Som om ikke det var nok har Dame-Dan tjuvstartet med pensum i STR435 , og han lovet ut en ekstra bonus til dagens beste i blått.

Undertegnede ankom kampen fashionably late og rakk ikke å se de Ædle blaa ta ledelsen gjennom et halvkomisk selvmål. Rapportene sier det skjedde ca slik. Ellers var omgangen preget av mye kriging på midtbanen, men vi skaper likevel et par flotte sjanser. Blant annet er Ole nære to ganger. Først etter at en vakker cross fra Borris finner motsatt kant, og Haugstad slår et godt flatt innlegg som nesten omsettes til scoring. Deretter gjør han det meste selv, men skuddet som fulgte det sugende 60metersløpet med ball, ble reddet av retorikernes burvokter.

Det er dermed langt fra ufortjent at vi går opp i 2-0. Joakim, som også spilte en meget god match, slo en god corner, og som vanlig er Klette tøffest i feltet.  Tror en jusspiller nok en gang er helt sist på ballen, men en smått utrent og lubben assistenttrener blokket all sikt, så tror Klette skal få målet foreløpig.

Rett fra avspark er vi litt ukonsentrerte, og vår sisteskanse står plutselig ansikt til ansikt med JFC sin venstrekant.  Dette takler han imidlertid mesterlig, og med en strålende enhåndsredning beviser twitreland at UKEN ikke har satt varige spor.

Om den første omgangen bølget litt frem og tilbake, så er den neste nærmest enveiskjøring. Vi eier ballen stort sett hele omgangen og skaper flere fine sjanser.  Innbytterne gjør sine saker meget godt, og vi løper våre motstandere fullstendig i senk. Bakover er vi beinsolide, og Jørgen sprer også gode langpasninger i øst og vest. Blant jurymedlemmene var han nå på en shortlist til å motta Dame-Dans bestemannspremie, sammen med Joakim, Ole og Langdalen. Rett før slutt levner Langdalen resten av gjengen sjanseløse på denne utmerkelsen, ved at han på mesterlig vis setter et verdig punktum for matchen. En frekk vending etterfulgt av en utsøkt og ydmykende chip fra 16 meter, sikrer midtbane-eleganten tolv øl i bestemannspremie.

Kampen ender med en fortjent 3-0 seier, og det  bekreftes heldigvis at vi fortsatt holder advokatspirene bak oss i kampen om å være bergens beste studentlag.

Kampreferent: Lorentz…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: