NYMARK – NHH FK 3-4


Dahl
Møll – Klette– Jørgen – Ole
Dale – Håkon- Jarle
Harald – Ørjan – Burhan

Innbyttere: Markus, Kai, Gjermund, Rui, Miklos og Øverland.

Første KM-kamp ble spilt borte mot Nymark på kunstgressbanen utenfor Brann stadion. KM spilles som enkel serie med NHH, Nymark og Lysekloster. Nymark hadde allerede gått på en 0-4-smell mot Lysekloster før denne kampen.
Vi stilte med et slagkraftig mannskap i dag, men kom likevel treigt ut av startblokkene. Det var ikke gått mange minuttene før Nymark går opp til 0-1 etter nøget sløvt forsvarsspill fra vår del. Vi svarer heldigvis kjapt etter at vi får frispark fra 25 meter. Ole finner fram storslegga og tester ut keeperen deres. Det blir retur på frisparket og Klette kan enkelt sette inn 1-1. Vi er like langt. Ikke lenge etterpå slår Harris en svært presis corner som havner på pannebrasken til Ørjan.  1-2 og flotte utsikter.  Likevel flyter spillet vårt ganske dårlig og vi spiller på oss farlige brudd. Forsvaret sliter med å falle av tidsnok og sikringsjobben er slett. Nymark scorer 2-2 etter at spissen deres løper fra våre to stoppere og greier å lobbe ballen over en utrusende keeper.   Den første halvtimen preges av at det er to lag som står høyt på hverandre og det skapes mange brudd i begge ender. Vi velger etter hvert å trekke ned Harris og Buhran for å kunne ligge litt mer stabilt. Kampen får litt mer struktur og vi går til pause med 2-2.

I pausen gjør Nymark en del bytter, og det er et noe yngre lag som sendes ut på banen. Kampen fortsetter litt i samme spor som i 1. omgang; høyt tempo og mange sjanser. Nymark går opp til 3-2 når spissen deres greier å komme seg løs på høyresida og slår presist 45 grader ut i feltet til en medspiller som triller ballen inn til 3-2. Vi lar oss imidlertid ikke stresse og begynner å spille god fotball. En halvtime før slutt må Harris og Buhran ut og vi legger om til 4-4-2. Kai blir kastet opp på topp for å skape furore. Vi får mer tyngde på topp, samt at Jarle kommer mer til sin rett. Vi begynner å skape sjanser umiddelbart og vi stenger bra igjen bakover. Kai kommer alene igjennom to ganger uten at det gir uttelling. Vi har et par store sjanser på corner også uten at det gir mål. 3-3 kommer etter at Langdalen byr opp høyrebacken på litt tango, danser seg forbi og smeller ballen via keeper og i mål. Fin debutscoring av yngstemann. Marcus “joker” Nilsen blir kasta inn på topp 20 minutter før slutt. Vi spiller oss fint fram på høyresida før Møll slår perfekt inn i boks til ingen ringere enn Joker Nilsen. Første touch på ballen og 3-4. Lekkert. De siste 10 minuttene tør vi å spille ball og vi har muligheter til å punktere kampen. Kai skal ha straffe når han blir tydelig felt innenfor 16. Rui bør også få frispark fra farlig hold, men dommer nekter konsekvent å bruke fløyta. Det spørs også om ikke Nymark skal ha straffe på overtid når Ole legger spissen deres i bakken, men dommeren unnlater å dømme også her. VI vinner 3-4 på en middels dag. VI får mer trøkk og balanse i laget når vi legger om til 4-4-2 og 2. omgang sett under ett er ikke så halvgæern. KM-finale blir kommende søndag mot et hardtsatsende Lysekloster.

Stjernebørsen:
*** Langdalen: Estetisk å se på i dag. Viser noen dragninger fra en annen verden i dag. Scorer sitt første mål i FK-trøya i en kamp som     mest sannsynlig også er hans beste hittil.

** Ole: Litt utrygg som back. Blir flyttet inn som stopper midt i førsteomgang og er en bauta etter det. Skyter noen frispark det lukter svidd av.

* Øverland: Jobber hardt for laget når han kommer inn. Gjør mye bra på venstresida både offensivt og defensivt i dag.  Avgjørende faktor for at vi drar det i land.

Tabell Kretsmesterskap 2011:


2 Responses to NYMARK – NHH FK 3-4

  1. Kristian sier:

    Makroen i kretsmesterskap tabellen er litt feil.. Ellers fint referat:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: