NHH-FK – Flaktveit 3-1


Ytreland

Møll-Kai-Jørgen-Tveit

Dale-Jarle-Øverland

Rui-Evensen-Burhan

Første kamp etter at opprykket ble sikret bar preg av nettopp det. FK gutta virket mer fokusert på opprykksfesten enn fotballen som skulle spilles. Om 1.omgang i forrige kamp var årsbeste var dette absolutt årsverste.

Første omgangen kan oppsumeres som et stort gjesp for oss som satt på benken. Ingenting stemte for FK, og om ikke det var nok klarte Flaktveit å utnytte vår sløvhet med å ta ledelsen 1-0. Undertegnede var ikke i garderoben i pausen, men det må ha vært litt av en pauseprat, for laget som kom på banen i 2.omgang var ikke til å kjenne igjen.

Etter noen fine kombinasjoner på venstresiden mellom Buhran og Tveit, kommer sistnevnte innover i 16-meteren før han legger ut 45 grader. Dette ville ikke midtstopperen til Flaktveit ha noe av og stoppet ballen kontant, med hendene. Buhran satte ballen kalt til høyre for keeper og 1-1 var et faktum. 2-1 scoringen skulle komme på vakkert vis, Ole Theodor får ballen på 16meteren, demper med høyre foten før han smeller av med venstre. Etter 2-1 scoringen detter vi nedpå igjen og klarer ikke holde same trykket. Sant skal sies at vi ikke slipper Flaktveit inn i kampen, men vi klarer ikke å skape like mange sjanser. Allikevel klarer vi å stå høyt og skape noen sjanser ved å bryte dem høyt i banen. Helt mot slutten av kampen får vi 3-1 scoringen som punkterer kampen. Ballen blir slått inn fra høyre til Evensen som legger tilrette for Dale som får en enkel oppgave med å sette ballen i mål fra 5 meter.

Dette var en kamp “of two halves” og vi kan i hvert fall ikke holde det nivået vi gjorde i 1.omgang, da blir vi hardt straffet i 4.divisjon. Alt i alt skal trenerteamet ha skryt for deres taktiske disposisjoner i pausen og laget skal skryt for måten vi klarer å snu kampen på.

Stjerner:

*** – Peer og Miklos – for deres taktiske disposisjoner og lagleder evner. Peer får for sin innsats både på linjen og på banen. Han viser en herlig fighter vilje hele 2. Omgang.

** – Ole Theodor – Gjør et bra innhopp og bidrar til at vi klarer å snu kampen med et herlig mål.

* – Tveit – for sitt raid som leder til straffesituasjonen.

One Response to NHH-FK – Flaktveit 3-1

  1. Sherlyn sier:

    Call me wind because I am aboselutly blown away.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: