Hetlevik – NHH 1-4


Ytreland
Møll – Kai – Jørgen – Tveit
Kristian M – Håkon L- Øverland
Harald – Håkon Evensen – Burhan

Betingelsene før kampen var greie: Med seier kunne vi sikre opprykket allerede to runder før opprykk. Ved seier til oss og Arna Bjørnar-tap seinere samme dag, ville opprykket være sikret. Kampstart var 12.00 søndag morgen – noe vi så på som den kanskje største utfordringen. Kampen startet forrykende med store sjanser fra Kristian, Harald og Evensen. Vi rundspiller Hetlevik etter alle kunstens og fysikkens regler og skaper sjanser til hopetall. Etter 20 minutter kommer Burhan seg fint rundt på venstrekanten og slår presist inn til Evensen som setter den trygt i nærmeste. 0-2 kommer ikke lenge etterpå når Tveit kommer byksende opp på venstresida og spiller inn i midten til nevnte Evensen som med et par touch legger ballen til rette og dobler sin verdi i målprotokollen. Vi produserer 10-12 svære sjanser til før pause – der blant annet vi kommer alene med keeper et par ganger uten å greie å sette den. Istedenfor greier vi å klabbe det til bakover og deres kaptein setter ballen iskaldt i lengste kryss. 1-2 til pause er nærmest et ran. Vi gjør kanskje vår beste omgang denne høstsesongen. God fotballunderholdning og god kaffe kan vår kjekke kampreferent melde fra 1. omgang. Ekstra kudos til Hetleviks 8`er som også skapte mye glede på benken.

2. omgang begynner med at vi ruller mye ball og temperaturen stiger gradvis. Hetlevik greier ikke å henge med på tempoet vårt og havner ofte på etterskudd. Mange fine ordvekslinger bør også nevnes. Vi fortsetter med å være verdens mest ineffektive lag foran mål. Miklos skriker seg hes på benken og budskapet er lett: Score mål! Hetlevik har et innlegg i tverrliggeren før vi øker ledelsen vår ved Burhan. Han glir igjennom forsvaret med en meget frekk 1. touch før han setter ballen trygt forbi deres meget brukbare keeper. Flott mål av lynvingen. Vi setter inn på Rui litt ute i 2. omgang som markerer seg ganske kjapt. Han herjer kraftig med venstrebacken før han legger inn til Øys som legger på til 1-4. Det siste kvarteret har vi mulighet til å øke vår ledelse betraktelig, men det eneste vi sitter igjen med er et nöget homoerotisk tilbud til vår kaptein fra en spandabel Hetlevik-spiller. Dette var en seier som smakte godt og ble belønnet med opprykk til 4. divisjon noen timer seinere da resultatet fra Dale – Arna Bjørnar tikket inn.

Til slutt vil jeg dedikere en video til en ikke navngitt Hetlevik-spiller med en svært snodig smerteterskel:

Trykk her!

Stjernebørsen:

*** Langdalen: Fortsetter å briljere på dette nivået. Leverer stabilt bra hele kampen og provoserer flere motspillere med sin kvalmende                teknikk.
**   Kristian: Jobber knallhardt! Kommer til en del store sjanser i starten av første omgang. I 2. omgang er han servitør med stor S. Viser          at han har mye å bidra med på midtbanen også.
*     Evensen: Tar over toppscorertittelen med to nye scoringer i dag. Jobber og sliter hele kampen og havner i mange tøffe og ufine dueller          med deres stoppere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: