Voss 2 – NHH-FK 0-1 (0-0)

Lag: Kristian Ytreland, Matz Ruud, Andreas Minde, Jørgen Aune, Fredrik Ryggetangen, Kai Skiftestad, Magnus Idland, Andreas Dale, Stian Colberg, Thomas Hansson, Stian Husvegg

Innbyttere: Per Kristian Reppe, Andreas Øverland, Tore Lilletvedt, Harald Haltvik

Det var klart for en av veldig mange lange borteturer denne vårsesongen når vi skulle spille kamp i ei bygd kjent for sitt glamorøse finansmiljø med damer og sjampanje. Etter en skuffende sesongstart var det essensielt at vi klarte å få med oss tre poeng mot et Voss 2 som er ventet å havne langt nede på tabellen i år. Og man merket at laget var tent, ved at vi angrep motstanderne fra start, dog uten tellende resultat. Utover i omgangen jevnet kampen seg mer ut. Juniorspillerne fra Voss fikk mer plass til å trille ball, og utfordret spesielt vår venstreside. Der møtte de imidlertid en svært solid Jørgen, som gjennom kampen ikke slapp de små tekniske angriperne forbi seg en eneste gang. Framover begynte vi etterhvert å falle tilbake til gamle synder fra de to første kampene. Tempoet og presisjonen i pasningsspillet dalte, og omgangen ebbet målløs ut.

Etter en pause som bestod av både oppildning fra trenerne, men også galgenhumor om vår målløse sesong, virket laget atter en gang tent. Dessverre slo vår begrensede (les: ikke eksisterende) skadeforebygging inn. Kai hadde allerede forlatt banen i førsteomgangen, og nå gjorde skader på Colberg, Dale og delvis Øverland at troppen på 15 plutselig var redusert til under 11 friske spillere på banen. På tross av dette fortsatte vi å kjempe for å skaffe oss det etterlengtede målet. Først ble Øverland spilt alene med keeper, men avslutningen gikk rett på keeper. Rett etterpå hadde han allikevel en innvolvering som gjorde at alle glemte missen rett før. Et innlegg fant Øverland inne i feltet. Uegoistisk sentret han ballen tilbake til Idland, som fra 20 meter plasserte ballen nede i høyre hjørne. Resten av kampen ble en kamp for å beholde ledelsen, men til tross for at Voss flyttet opp flere spillere i angrep, ble det med noen spede forsøk. Derimot fikk vi en eventyrlig sjanse når Harald driblet av sin forsvarer, og plutselig hadde eventyrlig tid og plass når han avanserte mot keeper. Oppildnet av sist kvelds FIFA-økt og heiagjengen på sidelinjen som ropte at han skulle lobbe, endte et forsøk som kunne blitt årets mål fem meter utenfor. Dermed ebbet kampen ut, og årets første trepoenger var et faktum.

Vi spilte heller ikke i dag noen god kamp. Det er derimot positivt at vi har god kontroll bakover, og at alle yter maksimal innsats hele kampen for å sikre seieren. Nå får vi bare håpe at dette var starten på en bedre periode.

Dagens arbeidsledige:

Ytreland måtte ikke slenge seg etter ballen en eneste gang i løpet av kampen. Eller kanskje det var som Harald sa det; når man er fantastisk til å posisjonere seg, trenger man jo egentlig aldri å slenge seg uansett hvor godt skuddet er..

Dagens gjøre narr av Voss 1:

Et skilt plassert mellom innbytterbenkene var opphav til en svært lang og svært ironisk samtale om Voss sitt finansmiljø

Dagens gjøre narr av Voss 2:

Etter at noen hadde påpekt at banen på Voss var veldig gjemt bort, ble kommentaren raskt høynet til at hele Voss jo egentlig er gjemt bort

Dagens takk-for-sist:

Tore gjorde en spesielt god jobb i innspurten av kampen, når han jobbet som en helt opp og ned hele høyresiden. Men i duell med keeperen til Voss, som visstnok var en gammel venn, var nok tenningsnivået til Voss sin store sønn litt i overkant. Jeg trodde sklitaklinger på keeper når han har ballen i hendene fortjente kort.

Stjerner:

*** Jørgen, spiller en god kamp hvor han har flere viktige involveringer

** Ruud, god kamp offensivt og defensivt, også når han flyttes opp som indreløper

* Idland, konstruktiv og bevegelig på midten, og blir matchvinner med årets første NHH-FK mål

Mål:

0-1 Idland (Øverland)

 

Gjeste/comebackreferent: Minde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: