Valestrand Hjellvik – NHH 1-1

Lag: Kristian Ytreland – Espen Borvik- Kristoffer Thuen – Jørgen Aune- Fredrik Ryggetangen – Kai Skiftestad – Magnus Idland – Andreas Øverland – Harald Haltvik – Øyvind Harkestad – Andreas Dale (c).

På grunn av utrolig mange skader, spesielt fremover på banen dro NHH til bortekampen mot Valestrand Hjellvik med kun 13 mann. Valestrand Hjellvik på sin side sto uten poengtap før kampen og var favoritter.

NHH åpnet kampen bra og prøvde å spille sitt spill fra starten av. Samtidig bestod mye av Valestrand Hjellvik sitt angrepsspill av å slå lange baller og krige rundt andreballene, en taktikk som på en så liten bane kan føre til mange småfarligheter. Selv om NHH spilte ganske bra, uteble de store sjansene. Et par farligheter ble imidlertid skapt i første omgang, blant annet et par frispark fra Fredrik som testet Valestrand Hjellvik sin keeper, kanskje et forvarsel om hva som skulle komme senere?

Istedenfor var det Valestrand Hjellvik som klarte å skape de store sjansene, og etter 27 minutter var de alene gjennom, men ballen ble satt like utenfor. Seks minutter senere tok Valestrand Hjellvik ledelsen. En lang ball ble spilt opp, og Valestrand fikk flikket høyrekanten alene med Ytreland som måtte se ballen trille i mål bak seg. Pauseresultat: 1-0 til hjemmelaget.

Andre omgang fortsatte med et NHH lag som slet med å skape det helt store, men som la ned en stor innsats på banen. Selv om hjemmelaget styrte det mest i andre omgang forsatte alle spillerne i blått og løpe for hverandre. Og dette skulle belønnes i det 74 minutt da Harald skaffet NHH et frispark fra drøyt 20 meter. Frisparket ble satt vakkert over muren og i mål av Fredrik. Selv om Valestrand Hjellvik hadde ett sykkelspark i tverrliggeren klarte NHH å ri av det siste trykket, blant annet ved hjelp av Minde som kom inn og ryddet unna i kjent stil. Og på slutten kunne NHH stukket av med alle tre poengene med en sjanse alene med keeper. Men i år som i fjor, så slapp Valestrand Hjellvik med skrekken på overtid – dessverre.

Men uansett må NHH være fornøyd med å dra fra Osterøy som første lag som har tatt poeng fra Valestrand Hjellvik i år. Dette poenget kommer takket være en kjempefin laginnsats og årsbeste når det gjelder jobbing og vilje til å stå på kampen ut. Siden det først og fremst er laget som står fram i denne kampen er det vanskelig å dele ut stjerner til enkeltspillere da alle hadde fortjent en stjerne. De må likevel deles ut:

Stjerner:

*** Fredrik Ryggetangen. Setter inn NHHs mål på et flott frispark, og gjør i tillegg en solid kamp på venstrebacken.

** Kai Skiftestad. Tilbake fra skade og gir NHH ekstra punch og kraft på midtbanen. Er like knallhard kampen igjennom.

* Jørgen Aune. Ny sterk kamp både på stopperplass og som anker på slutten.

Klikk her for tv-høydepunkter: www.vhfk.no

Referert av Bussen©

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: