Trane – NHH FK 2 – 3 (1-1)

NHH: Ytreland-Borvik-Klette-Jørgen-Ryggetangen-Møll-Jarle-Ruud-Joakim-Harald-Burhan

Benyttet innbytter: Øverland

Nhh hadde bortekamp mot Trane på Krohnsminde denne lørdagen. Etter en varierende prestasjon tok Nhh nok en ett-målsseier, noe som ser ut til å ha blitt en vane for laget i årets serie. Men det gir like fullt tre poeng, og Nhh forsetter sin perfekte serie tross at eksamensperioden henger over laget. Grunnlaget for en kjempesesong er dermed dannet for Nhh.

Selv om det ble med en ettmålsseier etter scoringer av Burhan, innbytter Øverland og Borvik som serverte et innlegg rett i mål skal det sies at Nhh i realiteten var mye nærmere større seier enn det Trane var ett poeng. I tillegg sitter undertegnede med en følelse av at Nhh hadde enda et gir å gå på hvis det skulle trengtes.

Dessverre fikk midtbanegeneral Jarle seg en skikkelig smell i løpet av kampen, noe som førte til at tanna lagde et kutt rett igjennom kinnet.

Den påfølgende fredagen skulle Nhh hatt kamp mot Apollo. Men da Colberg i samarbeid med NISO ikke klarte å bli enige med klubben om å få spille med valgfri farge på hårbåndet i kampene, så tok NISO ut NHHs eneste NISO-medlem i streik. Dermed fikk NHH pålegg av NFF om å utsette kampen på grunn av Fair Play, og kampen er dermed omberammet til august. Ryktene i garderoben sier at Coach Haltvik skal ha vært meget fornøyd med at Colberg fikk presset igjennom kravet sitt.

Stjerner:

*** Harald Haltvik

** Burhan Cinar

* Matz Ruud

Referert av Bussen ©

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: