Sandviken – NHH FK 1-2

Laget: Kristian Ytreland – Espen Borvik – Matz Ruud – Andreas Minde – Burhan Cinar – Kai Skiftestad – Peer Lea – Andreas Øverland – Stian Colberg – Magnus Garden – Tore Lilletveit

Benyttede innbyttere: Thomas Hansson, Sigbjørn Nome, (Harald Haltvik)

 

En uhyre viktig kamp for NHH som nesten var nødt til å ta tre poeng for å henge med topp seks og kampen om fortsatt 4. divisjonsspill når høstsesongen sparkes i gang. NHH startet kampen bra, og de prøvde fra kampens start å spille sitt spill. Blant annet var Burhan til stadighet med opp i angrep fra sin venstrebackposisjon. Allikevel tok det litt tid før noen av lagene skapte noen skikkelige farligheter. Men da sjansen først skulle komme, så smalt det skikkelig. En glimrende igangsetting fra Ytreland satte i gang Garden som dro av en Sandvikenspiller før han crosset ballen 40 meter perfekt over til Colberg på andre siden. Han tok ned ballen, dro seg innover i banen og avsluttet med en perfekt curl med venstrebenet! I lengste hjørnet. Et fantastisk angrep som hører til divisjoner langt over 4. divisjon!

NHH forsatte å produsere sjanser, og Øverland på volley og Garden spilt igjennom kunne med litt mer hell i avslutningene gitt NHH en 2-0 ledelse. Samtidig skapte også hjemmelaget et par sjanser, og nærmest var de da et frispark fra 17 meter smalt i stolpen. Dermed blåste dommeren av for halv tid på stillingen 1-0 i favør NHH.

I andre omgang virket det som om hjemmelaget virkelig hadde bestet seg for å prøve og kjempe seg inn i kampen igjen. De styrte det meste av det som skjedde på banen og pepret NHHs boks med innlegg. Litt mot spillets gang kunne allikevel Garden sørget for at NHH doblet ledelsen sin, men ballen som gikk på innsiden av stolpen og langs streken ville bare ikke inn.

Dermed fikk hjemmelaget lov til å utligne, og som så mange ganger tidligere denne sesongen var det en dødball som sprakk bortelagets null. Etter utlikningen skjedde det ikke veldig mye, men hjemmelaget skapte noen småfarligheter. Derfor var det utrolig befriende for NHH da en småskadet Stian Colberg kom inn på banen igjen og avgjorde kampen. På et utsøkt halvvolleyskudd fra 25 meter som duppet perfekt over keeperen sørget han for at NHH dro fra ”hjemmebanen” med tre poeng.

Utrolig viktige poeng for et NHH lag som jobbet bra. Nå kan vi se frem mot høstsesongen velvitende om at vi har mye å spille for og mange viktige poeng å kjempe for.

Videre må vi takke Sigbjørn ”Siggen” Nome for sin gode og tro tjenester for ”De ædle blå”. Vi ønsker lykke til videre!

Dagens stjerner er som følger:

*** Stian ”Kula” Colberg.  Avgjør kampen for NHH med to klassescoringer. Spart seg lenge frem til denne kampen, og hadde dermed samlet opp alt det beste til vårens siste kamp.

** Burhan Cinar. Imponerer nok en gang stort som venstreback. Alltid god offensivt, like solid deffensivt sammen med resten av NHHs bakre firer som leverte en meget god kamp!

*Magnus Garden. Som alltid et stort problem for motstanderen. Synd at marginene er litt i mot i avslutningene.

 

– Referert av Bussen ©

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: