Spritfest 2011

Deltakere

Aune, Miklos, Ruud, Markus, Kula, Garden, Tore, Øverland, Ytreland, Idland, Ørjan, Borvik, Klette, Ryggetangen

Det var knyttet stor spenning til spritvariantene som kom til å dukke opp i løpet av kvelden. I forkant hadde vi allerede diskutert forrige PK’s, hvor vår godeste venn Captain Morgan var til de grader overrepresentert. Men utover kvelden viste det seg at flere av gutta hadde tatt lærdom av forrige gangs begrensede utvalg, noe som resulterte i en kombinasjon bestående av mange gamle slagere.

 • Kvelden ser lovende ut, helt frem til kaptein Klette ankommer med sin Sierra Tequila. Dette blir selvsagt diskutert høyt og lavt, da flere påpeker at Sierra Tequila er noe av det desidert dårligste på markedet. Undertegnede mener i ettertid at diskusjonen i bunn og grunn dreide seg om at Tequilaen kom til å sette den siste spikeren i kista for samtlige, noe den for øvrig gjorde.
 • Tore kjører på med Galliano og H-melk, en livsfarlig kombinasjon. For de som har løpt 4×4 med Voss sin store sønn, her har dere muligens oppskriften til å henge med opp Munkebotn.
 • Borvik og Ytreland har overtatt stafettpinnen etter den berømte ”Haltvik Madrassen”. Duoen skal ha kudos for lime og melon(?), men trekkes på smak. Drinken, som for øvrig innehold 200kg sukker, ble dessverre ingen slager blant gutta.
 • Garden og Kula var virkelig i en egen liga når det gjaldt dansing på festen. Det ble dratt i gang lekne dansetrinn til blant annet låten ”Nigga Nigga Nigga Nigga”. Garden, for anledningen med raske solbriller, la ut forespørsel om noen ville skinne håret hans iløpet av kvelden.
 • Allerede klokken 2030 dras det i gang felles Tequila, noe som la grunnlaget for resten av kvelden.
 • Helt ville tilstander i Richard Nordraaksgate 8. Brandenburger Tor synges for full hals, naboforholdet forbedres stadig. Klokken er rundt 2130 og folk er allerede dritings. Kula fintet ut samtlige med en grønn tequilavariant, takk for den.
 • I forkant av arrangementet meldte Ørjan og Jørgen at de skulle ta med seg hver sin litersflaske med Cognac. Spesielt Ørjan ymtet frampå at han kunne drikke alle og enhver under bordet. Det klarte han så til de grader. Foruten om å miste bankkort og bli nektet adgang på Metro (ja, du leste riktig), presterte han å glemme skjorten på festen. Singlet på Metro ble ikke akkurat godt tatt imot.
 • Colberg toppet drinken til Borvik/Ytreland med en helt forferdelig punsj bestående cognac, rom, galliano og kaffe.
 • Idland ble meldt savnet rundt midnatt.
 • Ohlsson returnerer med et brak. Rettere sagt motorboat på en tilfeldig jente inne på Metro. Partysvensken setter definitivt standarden for fremtidlige Metrobesøk.
 • Samtlige var med på å lage kvalme på Metro. Ryggetangen havnet i problemer med vaktholdet etter å ha stukket av med 4 drinker uten å betale, Ytreland danset heftig med en 91-modell og partysvensken dro frem champagnen.

◦ Ryggetangen ble for øvrig flere gjenstander fattigere, deriblant en jakke, mobil og lommebok. Det er fremdele uvisst om revisoren fikk          nattmaten sin.

◦ Tore observert på dansegulvet, drar fram et sett dansetrinn ingen har sitt maken til. Går stort sett i en liten sirkel med et bredt smil (litt        småslaskete, småpedofilt) om munnen. Det kan tenkes at dette er en lokal dans fra Voss, men disse spekulasjonene lar vi ligge.

◦ Øverland kan beskrives følgende – ”meaningless guttural sounds”. Undertegnede forsto ikke et eneste ord fra «storscoreren» etter                   midtnatt.

◦ Undertegnede, Ytreland og Borvik endte opp på nachspiel. Supermann jobbet hardt å lenge, men den utvalgte måtte dessverre forlate oss     grunnet konservative foreldre. Borvik reddet litt av dagen med en fantastisk eggerøre i et tilfeldig kollektiv klokken 5 om morgenen.

◦  Hangover…

Kåringer

Dagens smell – Ørjan og Idland stikker av med seieren – begge nektet adgang, en iført singlet.

Dagens bom – Markus dukket opp med øl!!! Spritfest er tydeligvis ikke beskrivende nok.

Dagens sang – ”Få se f**** di” av en anonymisert duo. Klasse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: