Ny-Krohnborg – NHH 1-2

Lagoppstilling: Kristian Ytreland – Espen Borvik – Kristoffer Thuen – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen – Andreas Dale – Harald Haltvik – Andreas Øverland – Tore Lilletveit – Magnus Garden – Burhan Cinar.

Benyttede innbyttere: Peer Lea, Thomas Hansson, Sigbjørn Nome

Lesesal og dårlig luft var byttet ut med Krohnsminde og solskinn da NHH gjestet Ny-Krohnborg til seriekamp. Kampen var minst like viktig som kampen mot Rosendal etter noen kjedelige poengtap de siste kampene. Spillerne ble derfor enige om alvoret før kampen og skulle gå ut på banen med vinnerinnstilling.

Da kampen startet var det likevel Ny-Krohnborg somtok initiativet i kampen. Fine kombinasjoner samt at de utnyttet rommet foran NHHs backer gjorde at hjemmelaget styrte oppgjøret. I tillegg hadde NHH en litt uheldig motvind som gjorde det litt vanskelig å komme seg høyt på banen i faste situasjoner. Etter drøyt 20 min skapte Ny-Krohnborg sin første store sjanse. Et fint veggspill på midtbanen ble påfulgt med en fin stikker over NHHs stoppere. Heldigvis leste Ytreland situasjonen bra og var tidlig ute og taklet spissen.

Videre i omgangen skaper NHH en del farligheter selv om det ikke er vi som styrer banespillet. Spesielt var Burhan farlig på venstresiden, og han kom til flere farlige innlegg. Nærmest var nok Andreas Øverland som fikk et innlegg ut på 45 grader, men avslutningen ble litt for svak til å overliste hjemmelagets keeper. Som så mange ganger før denne sesongen skulle derfor NHHs motstanderlag få lov til å ta ledelsen. En trolig feil idømt corner ble feilberegnet i NHHs felt, og en Ny-Krohnborgspiller fikk ta den ned og sette den i stolpen. Returen havnet rett i bena på hjemmelagets spiss som fikk noe som i utgangspunktet skulle være en enkel jobb. Men Ytreland som stod bra i mål gjorde alt for å holde den utenfor, noe han nesten lyktes med. Dermed 1-0 fordel hjemmelaget til pause.

I pausen ble NHH som ikke hadde fått i gang spillet sitt skikkelig enige om å ta ned ballen og begynne å spille rundt motstanderen. Og med en Peer Lea , som tok over for en skadet Harald, som spiller sin beste kamp så langt i år på sentral midtbane tok NHH helt over kampen. Utlikningen skulle komme få minutter ut i omgangen da Magnus Garden slo et presist frispark på hodet til Dale som tok ansvar og stanget ballen i nettet. Dermed 1-1, og NHH ville ikke nøye seg med det for her skulle alle tre poengene sikres. Et meget godt spillende NHH lag fortsatte å spille rundt bortelaget. Det avgjørende øyeblikket skulle komme på en lang femmeter fra Ytreland. Ballen ble headet videre av Øverlands slik at Magnus Garden var fri igjennom. Avslutningen ble satt på keeper, men heldigvis nådde han returen like før hjemmelagets keeper slik at han ble laget i bakken og dermed skaffet NHH et straffespark. I denne situasjonen må Øverland få skryt som med sin duellkraft nå har vært helt avgjørende i NHHs anskaffelse av mål to kamper på rad. Straffen ble satt inn av en god Burhan og dermed tok NHH ledelsen 2-1. Flere mål skulle det ikke bli, og NHH sikret seg tre MEGET viktige poeng. Alle på banen fortjener skryt i dag. Angrepsrekken jobber på hele kampen igjennom, noe som til slutt belønnes. Backene er gode og trygge med ball, samt Jørgen som setter i gang flere angrep bak fra forsvaret. Ytreland er trygg bakerst og midtbanen overgår hjemmelagets midtbane i hele andre omgang.

Noen spillere må få stjerner, og denne gang ble det følgende:

*** Peer Lea. Kommer inn og styrer alt som skjer på Krohnsminde. Kan ikke ha gjort en eneste feil i hele andre omgangen. Er utrolig rolig med ball og tar ned alle baller fra luften for så å sette i gang fint spill. Kjempekamp.

** Magnus Garden. Som vanlig kjempegod. God med ball i bena/bakrom/lufta og jobber også hardt. Nok en fin kamp. Fortjener å få et mål selv snart også.

* Jørgen Aune. Solid jobb defensivt som gjør at NHH kan konsentrere seg om å spille sitt spill. Gode igangsettinger bakfra.

Mange som hadde fortjent stjerner etter denne kampen, og det er vanskelig å dele ut. Skulle gjerne delt ut stjerner til alle som var med på denne seieren.

–        Referert av Bussen ©

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: