NHH-FK – Kjøkkenlvik 5-0

Runar Kuksnes

Gjermund – Ole Th.  – Jørgen – Buhran

Dale – Håkon L- Øverland

Harald – Øystein – Markus

Tre uker var gått siden NHH slo Kjøkkelvik 5-1 på bortebane. Resultatet denne gangen ble 5-0 og nok en solid seier til FK som nå er svært nær å sikre opprykket til 4. Divisjon.

Kampen startet i et forholdsvis rolig tempo og ingen av lagene klarte å sette særlig preg på oppgjøret. Etter snaut et kvarter begynte imidlertid FK’s eminente høyreside å vise seg frem. Harald, Dale og Gjermund kommer alle til gode innleggs posisjoner,  uheldigvis klarer ingen FK’ere å være først på ballen. Øystein skaper egenhendig en bra sjanse etter at han vender av en Kjøkkelvik forsvarer og får skutt fra rundt 18 meter. Ballen går like over, men hadde den gått inn ville det vært snakk om en skikkelig perle. Målet skulle allikevel komme for FK, men noe perle ble det strengt tatt ikke. Et frispark blir skutt inn i feltet og etter litt klabb og babb klarer Dale og Øverland, i tospann, å geleide ballen over streken. Om kampen startet rolig så ble i hvert fall temperaturen skrudd opp et par hakk både på og utenfor banen etter at Kjøkkelvik hadde satt tre voldsomme taklinger på rad. Allikevel var det de blå som ble oppfordret til å ”ta ute strikket av håret å te dokk som mannfolk”. Til pause var det allikevel 11 mann på hvert lag og 1-0 til FK.

I 2.omgang kontrollerte vi så å si alt av banespill, og man kan knapt nok føre opp en skikkelig sjanse for Kjøkkelvik. Om det var tvil om hvem som satte inn 1-0 målet var det i hvert fall ikke tvil om at det var Øverland som satte nummer 2. 3-0 målet kom også etter klabb og babb i feltet etter en dødballsituasjon. Det var til slutt Jørgen som fikk æren av å tuppe ballen over streken. 4-0 var det Øystein som ekspederte i mål etter fine kombinasjoner på venstrekanten. FK kom til gode muligheter gjennom hele omgangen og man kunne merke at det var nerver ute å gikk når det kom til toppscorertittelen. Med Håkon Evensen ute av dansen var det Burhan og Harald som skulle krangle om å ta teten. Burhan kom til flere gode sjanser, men dessverre har han ikke hellet med seg for tiden. Det skal også nevnes at Kjøkkelviks keeper vartet opp med flere gode redninger. Det skulle allikevel komme et mål i toppscorerstriden, dette ble signert Harald som nå innehar tetposisjonen med tre kamper igjen. Det ryktes at det er store summer ute å går i tippingen av hvem som ender som FKs målkongen i 2011 sesongen.

NHH FK ligger nå 6 poeng foran laget på 3.plassen og det betyr at opprykket kan sikres allerede neste søndag.

Stjerner:

*** – Burhan – selv om han ikke scorer så legger han opp til mål og er en trussel gjennom hele kampen.

** – Langdalen – nok en gang overbeviser han fra sin rolle på midtbanen. Har full kontroll på det han foretar seg og styrer kampen i 2.omgang.

* – Øystein – er en trussel gjennom hele kampen og er uheldig som ikke scorer et fantastisk mål i første. Får allikvel lønn for strevet med et mål i andre.

 

2 Responses to NHH-FK – Kjøkkenlvik 5-0

  1. sexyboy sier:

    Kor va Morten Dahl i denne kampen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: