NHH-FK – Trane 7 – 0

Kristian Ytreland

Matz Ruud – Kai Skiftestad – Jørgen Aune – Eirik Tveit

Andreas Dale – Håkon Langdalen – Kristian Moldvær

Harald Haltvik – Ole Theodor Bertelsen – Burhan Cinar

Benk: Peer Lea, Ørjan Nesvik, Runar Wiksnes, Andreas Øverland, Gjermund Lien, Jarle Stakland, Håkon Evensen.

Den tredje kampen på 7 dager skulle gå hjemme på Åstveit mot Trane. Heldigvis bommet ikke Dale på bussen denne kampen så alle var klare til kamp etter å ha skiftet ulovlig i Åstveit hallen. (Trener gynt fikk mye pes for dette i ettertid).

Nok en kamp startet vi best og vi kunne kjapt se at Trane var et lag vi absolutt skulle slå. Med en blanding av veldig unge spillere og noen eldre utrente spillere fikk Trane nesten ikke låne ballen denne kampen.

Det tok allikevel litt tid før vi fikk den første scoringen, som kom etter en corner av Harald på første stolpe som kai bare kunne styre inn. Litt senere var det Ole som scoret sitt første mål for NHH-FK og la på til 2-0.

Pause: 2-0

Vi fortsetter å kjøre kampen i andre omgang og når Trane ikke får låne ballen blir de til slutt sitne og faller ganske sammen. Debutant Håkon Evensen scorer sine 2 første mål for klubben, det ene av dem på et sinnsykt langskudd i krøsset. Ørjan får også to pinner etter å ha kommet inn som venstreving. Det siste målet er det Haltvik som fortjent setter inn etter en veldig god kamp på høyrevingen.

7-0 er ikke for mye og det ser ut som vi har spilt på oss selvtillit og troen på at vi er et bedre lag enn de fleste andre i 5. Divisjon.

Det er veldig vanskelig å plukke ut hvem som skal få stjerner i dag siden alle som i dag spiller er veldig gode.

Stjerner:

*** Håkon Langdalen. Hønefoss-gutten er veldig god på midtbanen i dag og styrer til tider kampen slik han vil. Det er veldig gøy å se så gode ballspillere i 5. Divisjon.

** Matz Cafu Ruud. UKENsjefen leker seg på høyrebacken med hælspark og svært gode kombinasjoner med Haltvik. Han sliter veldig med kvaliteten på innleggene, men det er allikvel gøy å se på Ruud i dag.

* Håkon Evensen. Jobber knallhardt når han kommer innpå og scorer 2 mål, det ene en virkelig perle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: