NHH – Laksevåg 0-1

Lag:Kristian Ytreland – Pk Reppe, Kristoffer Thuen, Andreas Minde, Fredrik Ryggetangen – Matz Ruud, Jørgen Aune, Harald Haltvik – Stian Husvæg, Andreas Dale, Andreas Øverland.

Benyttede reserver: Leif Husabø, Øyvind Harkestad, Stian Colberg

Første omgang var jevn de første 25, men vi tok noe mer over mot slutten, uten at vi briljerer. Vi er farlig frempå på et par gode dødballer, mens Laksevåg bommer en gang alene med Ytreland. Sistnevnte måtte også i aksjon på et direkte frispark, men ellers har de bakre rekker god kontroll.

2.omg.  De scorer etter ca 70. Derfra og inn har vi alt spillet, men får ikke uttelling.  Spiller tidvis godt og skaper en del sjanser, men skusler de vekk ved å enten slå for dårlige innlegg eller avslutte for svakt. Blir i tillegg snytt for to straffespark, samt en spesiell situasjon på tampen; Etter en noe tvilsom felling 3m innenfor 16, der linjemann markerer for straffe, blir de i samråd med røslige Laksevågspillere enige om å kjøre en mellomløsning med frispark rett utenfor. Ikke helt etter boka kanskje, men muligens det mest rettferdige.

Vi ender opp med null poeng mot et lag vi bør slå. Mange spillere spilte ute av sin vante posisjon, men samtlige løste dette meget godt. Spesielt midtbanen der Harald (som for øvrig gjorde et sterkt comeback etter en stygg lesesalskade dagen før) hadde en høyreback og en panserstopper ved siden av seg, klarte seg meget bra. De to coachene og Matz spilte rundt de rutinerte Laksevågspillerne, og var sterkt delaktige i at vi styrte mesteparten av kampen. Forsvarsrekken, dirigert av Ytreland må også trekkes frem. Laksevåg kom ikke til mange sjanser disse 90min, men dessverre snek de en ball inn i nettet og det var nok til at de tar med seg alle poengene denne sommerlige frigjøringsdagen.

Neste uke venter Valestrand/Hjellvik i en ”tv-sendt” bortekamp. Vanligvis reiser vi oss alltid når vi møter gode lag, og forhåpentligvis blir vi de første som tar poeng fra den foreløpige serielederen.

Stjerner:

*** Andreas Minde.

** Jørgen Aune

* Matz Ruud

Kampreferent: Lorentz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: