NHH – Kvernbit 7-0

Kristian Ytreland

Espen Borvik – Jørgen Aune – Espen Klette – Fredrik Ryggetangen

Matz Ruud – Andreas Møll – Andreas Øverland

Joakim Pedersen – Harald Haltvik – Burhan Cinar

Benyttede reserver: Runar Wiksnes, Tore Lilletveit, Kristoffer Thuen

 

I Øsende pøsende regnvær sikret NHH seg sesongens 8. seier på like mange forsøk. Denne gang var det Kvernbit som møtte sine overmenn på fort Åstveit.

Undertegnede tar selvkritikk på at jeg kom 20 min for sent og gikk glipp av at Ryggetangen sendte oss i ledelsen. Dette viste seg å bare være en smaksprøve på hva som var i vente fra vaktmestern på venstrebacken. Joakim Pedersen dobler ledelsen etter en retur på et Ryggetangen-skudd etter ca 22min. Angrepet ble initiert av Burhans herjinger på venstrekanten. 3-0 Er en Ryggetangen-dødball som Klette selvsagt når høyest på, og stanger ballen i mål. 4-0 står Øverland for da han forbilledlig kjemper til seg en høy gjennombruddspasning, og triller ballen rolig forbi Kvernbits utrusende keeper. 5-0 kom også før pause. Ryggetangen blir spilt fri av Kloakim og scorer alene mot Kvernbits målvakt.

Andre omgang var logisk nok noe kjedeligere, da kampen var avgjort for lengst. Kristoffer “bussen” Thuen kommer inn som tanksenter, og rekker imponerende nok å notere seg for to scoringer helt på tampen. Først et hodestøt etter et mesterlig innlegg fra Lilletveit. Deretter er han dagens andre nhhfk-spiller som høster fruktene av en retur fra en Ryggetangen-avslutning. Jeg kan heller ikke la vær å nevne at Klette skjøt seg ut av kampen om å ta fremtidige straffespark. Etter å ha mesterlig skaffet straffen selv, vinket han resolutt bort Burhan og tok ballen i egne hender. Mot en keeper som visstnok spilte midtstopper i første omgang, banker kapteinen ballen utenfor omtrent slik.

I dag leverte vi en meget god match, og med 24poeng av 24 mulige er det overhodet ingenting å utsette på en strålende vårsesong så langt.

Stjener:

*** Fredrik Ryggetangen. Ingen tvil om hvem som er dagens mann. Med en poengsanking som ville høstet tidenes fantasy-poengsum gjør revisoren fra Sande stjerneutdelingen enkel. Kjempematch!

** Joakim Pedersen. Scorer og assisterer + er generelt veldig frisk fra sin posisjon på høyrekanten.

* Andreas Øverland. Scorer et mål og vinner masse dueller på midten.

Mål:

1-0         Fredrik Ryggetangen

2-0         Joakim Pedersen (Ryggetangen)

3-0         Espen Klette (Ryggetangen)

4-0         Andreas Øverland (Ryggetangen)

5-0         Fredrik Ryggetangen (Pedersen)

6-0         Kristoffer Thuen (Lilletveit)

7-0         Kristoffer Thuen (Ryggetangen)

 

Kjapt referert av Lorentz…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: