NHH – Djerv 1-2

NHH: Kristian Ytreland – Espen Borvik – Kristoffer Thuen – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen – Kai Skiftestad – Magnus Idland – Andreas Øverland – Magnus Garden – Andreas Dale – Tore Lilletveit.

Benyttede innbyttere: Per Kristian Reppe, Andreas Minde, Burhan Cinar og Stian Husvæg

NHH tok i mot en på forhånd tippet vanskelig motstander Djerv på besøk til oppgjør på Åstveit.

Det var de blå som åpnet kampen best, og allerede etter et par minutter spill fikk NHH en kjempemulighet til å ta ledelsen. Magnus Garden kom alene igjennom etter en klarering i bakrom og fikk Djervs banehalvdel alene. Han fosset mot målet, men dessverre spratt ballen litt opp i det avgjørende blikket, og Djerv sin keeper som allerede hadde lagt seg ned og satset til en side kunne lettet se ballen gå utenfor.

Etter dette ble det mer stillingskrig i kampen, og ingen av lagene hadde noe særlig overtak. Ballen var som oftest i lufta da ingen av lagene fikk tatt ned ballen og begynt og spilt skikkelig. Dermed ble det skapt lite sjanser i kampen før Djerv fikk et innkast på 16-meters høyde etter 35. min spilt. Her sendte bortelaget opp mange spillere for å krige om ballen i NHHs sekstenmeter. Og dessverre for NHH så lyktes Djerv med dette. Det lange kastet ble forlenget av en NHH spiller til bakerste stolpe de en Djervspiller fikk stå helt alene og prøve seg på volley. Kan treffer imidlertid helt feil på ballen og den går inn i feltet igjen istedenfor på mål. Der står enda en Djerv spiller ledig, og denne gangen feiles det ikke. Ballen blir satt, kanskje litt heldig?, stang inn. Et mål som kan sies å være et resultat av total markeringssvikt fra hjemmelagets side. Det virker unødvendig å slippe inn et mål på innkast da en ellers i kampen har god defensiv kontroll.

Bortelaget gikk inn i garderoben med 1-0 til pause. Den benyttet NHH på å komme til enighet om at ballen skulle tas ned på bakken og man skulle begynne å spille rundt Djerv. Og dette lyktes fra starten av omgangen. NHH tok helt over kampen og spilte rundt Djerv. Flere gode angrep ble produsert. Dessverre for NHH røk Kai på sitt andre gule (det første kom på filming ifølge Ytreland, men fakta var trolig klaging til dommeren) da han kom litt for sent inn i en takling. Selv om en da skulle tro at Djerv ville stå høyere på et NHH lag med kun ti mann slik at vi ikke fikk trillet ball, så gjorde de ikke det. Det virket som om de ville prøve å ri på sin 1-0 ledelse mot ti mann. Dette ga NHH sjansen til å vise at de var et overlegent ballspillende lag på banen, og flere angrep ble rullet opp. Spesielt nære var igjen Garden da Djervs keeper måtte varte opp med en feberredning etter et knotte/karatespark av NHH spissen. NHHs offensive satsning, det ble lagt om til tre bak, ga til slutt resultat da Burhan tverrvendte i Djervs sekstenmeter og satt inn en herlig volley i lengste hjørne ti minutter før slutt. NHH luktet nå muligheten til å få alle de tre poengene som skulle deles ut til å bli på Åstveit. Men dessverre skulle NHH straffes av en dommeravgjørelse da Djerv fikk en feil idømt corner. Nok en gang ble NHH straffet på markeringssvikt, noe som er for sløvt av NHH sine spillere, og Djerv avgjorde kampen til 2-1 med kampens siste touch på ballen. Et skuffende resultat for NHH som hadde fortjent minst ett poeng i denne kampen.

En kamp på det jevne av NHH, kampen var til tider velspilt fra hjemmelagets side, men det virket som noe glød manglet. Spillerprestasjonene var også jevnt over, og det er vanskelig å dele ut stjerner da det ikke var noen helt klare enere i kampen.

Stjerner:

*** PK. Kommer tidlig inn for en skadet Borvik. Er frisk, selv om han også bringer frem et brassespark der kunne luften rundt han, og ikke ballen får unngjelde. Han spilte med dette sin siste hjemmekamp, og blir hedret med tre stjerner.

** Ytreland. Solid og stabil i NHHs bakre rekker. Er med på å sklape den tryggheten NHH har hatt defensivt så langt i sesongen.

* Burhan. Kommer inn som et friskt pust. Er et uromoment, og fullførercomebacket etter noen uker med skade med en flott scoring.

– Referert av Bussen ©

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: