NHH – Dale 4-1

————————————- Kristian Ytreland———————————

——-Espen Borvik – Jørgen Aune – Espen Klette – Fredrik Ryggetangen——-

—————-Jarle Stakland – Magnus Idland – Andreas Øverland—————-

——————-Stian Colberg – Ørjan Nesvik – Burhan Cinar——————-

 

Innbyttere: Markus Nilsen, Harald Haltvik, Magnus Garden, Andreas Møll, Mathias Norderud og Tore Lilletveit

Årets første seriekamp foregikk i grusomt regnvær på Åstveit 2. På motsatt banehalvdel ventet et Dalelag vi har slått tidligere, men som etter sigende skal ha forsterket laget med et spisspar som holdt minst champions league-nivå.

Da kampen kom i gang viste det seg at vi møtte et svært aggressivt lag som ga oss lite rom og trykket til noe voldsomt i alle dueller.  Vi åpnet noe ruskete både offensivt og defensivt, men kom oss helskinnet gjennom uten å slippe Dale til særlig med sjanser. Etter at kampen hadde satt seg kom vi oss til en del brukbare innlegg, men omgangen endte målløs. Defensivt hadde vi god kontroll, og Dales taktikk, som kun bestod av å slå langt på en sterk og rutinert spiss som het Dan, bød ikke på store problemer for vår bakre firer.

Etter i underkant av en time spilt kommer Garden innpå, og han skaffer oss en straffe nesten direkt. Denne setter Idland trygt i mål, bak Dales solide sisteskanse. Noen få minutter senere dobler vi ledelsen etter en goal signert vår stødige kaptein. Målet kom som følge av at vi holder trykket oppe etter en corner. Ørjan slår inn til coach Aune som stanger mot mål. Headingen blir blokkert, men Klette er først på returen og banker inn sitt andre på tre dager. Etter dette faller Dale noe sammen, og til tross for at Ytreland må i full strekk ved en anledning, har vi god kontroll bakover samtidig som vi skaper flere sjanser offensivt.  Etter Borviks vidunderlige 70meters-assist til 3-0, skjønner vi at årets første kamp vil ende med tre poeng. Fjorårets toppscorer Burhan åpner målkontoen ved å sikkert konvertere Borviks cross til scoring. Etter dette gikk undertegnede i dusjen, men det ryktes at Ryggetangen satte inn 4-0 etter en retur fra et Garden-skudd, og Kristians clean sheet ryker som følge av litt klabb og babb i egen boks helt på tampen.

Alt i alt vinner vi komfortabelt på en middels dag, noe som lover godt for fortsettelsen av sesongen.

Stjerner:

*** Espen Klette. Sammen med makker Aune har han god kontroll på alt Dales spissduo har å by på, samtidig er han farlig hver gang han tar turen oppover på banen.

** Jarle Stakland. Gjør en veldig viktig jobb på midtbanen hvor han er sterk i duellspillet og strålende til å gjenerobre ballen.

* Burhan Cinar. Har mer inne, men leverer likevel en solid kamp hvor han scorer et mål samtidig som han kommer seg til flere gode skudd og innlegg .

Mål:

1-0 Magnus Idland (Garden)

2-0 Espen Klette (Aune)

3-0 Burhan Cinar (Borvik)

4-0 Fredrik Ryggetangen (Garden)

 

Referent: Lorentz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: