NHH – Arna/Bjørnar 8-1

-Kristian Ytreland-

Espen Borvik – Espen Klette – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen

– Magnus Idland – Jarle Stakland – Harald Haltvik –

– Stian Colberg – Magnus Garden – Burhan Cinar-

Benken: Andreas Møll, Runar Wiksnes, Matz Ruud, Tore Lilletveit.

På «Fort Åstveit 2» feide vi Arna/Bjørnar av banen etter en strålende oppvisning denne søndagskvelden. Riktignok startet kampen på verst tenkelig måte. En lang bakromspasning dirkete fra avspark, ble mesterlig konvertert til scoring av A/B sin høyrekant. Altså 0-1 før ti sekunder var spilt. Heldigvis viste vi god moral og svarte nesten med en gang. Nok en gang gjennom et raid av Garden, hvor han runder keeper og blir klippet ned. Garden måtte gi seg med en ødelagt skulder etter denne duellen, men straffesparket førte i det minste til at Idland utliknet for de Ædle blå. Herfra og ut spilte vi strålende fotball, hvor vi var klart best i alt vi foretok oss. Fortsetter vi med samme guts og aggressivitet i hver eneste duell, like gode bevegelser og like godt pasningsspill som i dag, vil ikke et eneste 5.divisjonslag kunne ta poeng fra oss. Samtlige fortjener skryt for dagens opptreden!

Målene kom ca slik:

0-1

1-1 Idland (Garden). Straffe

2-1 Haltvik (Cinar). Harald sender oss i ledelsen etter at Burhans cross finner Haltviks smarte løp i boks.

3-1 Klette (Idland). Klette stusser inn et Idland-innlegg, nok en gang som følge av at vi holder trykket oppe i etterkant av en dødball

4-1 Haltvik (Cinar). Moa setter ballen i åpent mål etter at Burre har driblet masse folk og egentlig blitt tatt av deres keeper.

5-1 Cinar(Møll). Møll stikker Burre gjennom og han scorer sikkert alene med keep.

6-1 Ryggetangen (Haltvik). Haltvik kaster et innkast til Rygge som slår inn. Vår målfarlige venstreback sitt innlegg triller i sneglefart forbi alt og alle, og sniker seg inn via den bakre stolpen.

7-1 Cinar (). Burre er våken og høster fruktene av at vårt høye press nok en gang stresset A/B til å gjøre feil. Runder keeper og spaserer ballen inn.

8-1 Klette (Colberg). Undertegnede viser hvor enormt nyttig han er på offensiv dødball og bryster ballen ned til stoppergigant Klette, som hamrer inn sitt andre for dagen.

 

Veldig vanskelig å gi stjerner i dag siden det er flere enn de tre utvalgt som fortjener utmerkelse:

 

*** Espen Klette. Umulig å komme unna kapteinen vår, som stadig viser seg å være en enormt viktig tilvekst til NHHfk. Har dannet en beinsolid stopperduo med makker Aune, og bidrar i begge ender med sin duellstyrke. Med to mål må han kåres til dagens BB.

 

** Jarle Stakland. Terroriserer A/B sin midtbane som aldri får fred fra vår midtbaneterrier. I dag er han klin umulig å komme forbi, samtidig som han vinner masse dueller og er trygg i pasningsspillet.

 

* Harald Haltvik. Den siste stjernen stod hovedsakelig mellom Haltvik, Aune og Burhan, selv om Møll og Idland også var veldig solide. Siden vi scoret åtte følte jeg en i frontrekken burde få, og siden Burre alltid får dritmange i løpet av en sesong uansett, gis denne til Haltvik. Ikke en helt fair begrunnelse, men synes det var vanskelig i dag. Haltvik spilte spiss etter at Garden gikk ut tidlig i 1.omg, og var meget bevegelig, god i dueller! Og scoret to mål av goalgetter-typen.

Arna-Bjørnar sitt noe knappe kampref kan leses

her

Bstv sin dekning av matchen: http://bstv.no/6035/vil-kj%C3%B8re-over-5-divisjon/

 

Kampreferent: Lorentz  “ El Niño”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: