Lyngbø – NHH 1-5

Lagoppstilling:

Runar Wiksnes

Espen Borvik – Espen Klette – Jørgen Aune – Matz Ruud

GM –Jarle Stakland – Markus Nilsen

Joakim Pedersen – Harald Haltvik – Burhan Cinar

 

Benk: Øyvind Harkestad, Daniel Miklos, Mathias Norderud, Kristoffer Thuen

Et skadeskutt mannskap målte krefter mot Lyngbø på Lyngbø idrettspark denne søndagskvelden.  Dette er en bane som vi ikke har ubetinget positive opplevelser fra, etter at fjorårets poengtap mot Laksevåg på samme sted, viste seg å være skjebnesvangert.

Selv med mange skader, stablet vi på beina et meget slagkraftig mannskap. 5.divisjonslegenden Harkestad var tilbake i troppen, det samme var utenlandsfarer Kristoffer ”Bussen” Thuen. I mål fikk Runar Wiksnes sin debut fra start. Som på trening, var han offensiv og god også i match, og vår baklengs kunne han ikke gjøre noe som helst med.

Kampen åpnet brukbart fra vår side, men vi havnet likevel under.  Etter, for en gangs skyld, noe ubesluttsomt forsvarsspill + en god dose uflaks, fikk en Lyngbø-spiller muligheten til å sende hjemmelaget i ledelsen fra kloss hold. Dette viste seg å være en smal sak for Lyngbøs venstrekant.

Nok en gang var vi nødt til å vise god moral for å reise oss igjen, og nok en gang gjorde vi nettopp dette.  Et kjempeangrep kulimineres med at høyreback Borvik slår flatt inn foran boks, og der tapper Haltvik inn utligningen. Haltvik har vist seg å være en riktig måltjuv i det siste, og tapet av en skadet Ørjan er dermed ikke fult så tungt. Ikke lenge etterpå er kampen snudd etter at et innlegg fra Markus lander hos Burre, og han sender oss i føringen. 2-1 står seg til pause, til tross for at vi skaper et par gode muligheter til. Blant annet kan en trekke frem backspillet vårt denne søndagen, hvor både Borvik og Ruud hadde flere gode offensive bidrag. Sistnevnte var sågar nær scoring etter et flott raid mot slutten av omgangen.

Rundt ti min ut i andre omgang er det duket for et comeback av de helt sjeldne. Uten å i særlig grad ha figurert på treninger denne vinteren eller våren, skal Harkestad inn å løpe de 15 minuttene han mener han holder. Og for noen 15 minutter.  To ganger serverer denne 5.div-legenden Burhan som scorer 3-1 og 4-1, før han selv pirker inn 5-1. I gledesrusen river han av seg trøyen i en feiring som koster det siste han har av krefter. Harkis feirer seg ut til benken, vel vitende om at han hvertfall har gjort sitt – Klasse!

Etter dette skjer det ikke så veldig mye. Kampen ender med en 5-1 seier til de ædle blaa, som nå har full uttelling etter 5 matcher.

 

Stjerner:

*** Burhan Cinar. Virket ikke helt som om han hadde dagen helt i starten, men dette endret seg kjapt og med hat-trick og en assist er tre stjerner vel fortjent.

** Espen Borvik. Trygg defensivt, mange gode løp og en finfin assist.

* Øyvind Harkestad. Burde vel egentlig ikke gi stjerne når en kun spiller et kvarter, men i dag er han umulig å ikke ta med.

 

Mål:

1-0

1-1 Harald Haltvik (Borvik)

1-2 Burhan Cinar (Nilsen)

1-3 Burhan Cinar (Harkestad)

1-4 Burhan Cinar (Harkestad)

1-5 Øyvind Harkestad (Cinar)

 

Referert av Lorentz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: