Loddefjord – NHH 4-1

—————————————– Ytreland —————————————

—-Espen Borvik – Kristoffer Thuen – Jørgen Aune – Fredrik Ryggetangen—-

——————Andreas Øverland – Peer Lea – Andreas Dale (C)—————

—-Magnus Garden ————-Thomas Hansson ————–Burhan Cinar—-

Benken: Sigbjørn Nome, Harald Haltvik, Matz Ruud og Stian Colberg

 

På Alvøen gress skulle vi denne solskinnsdagen måle krefter mot serieleder Loddefjord.  Vi åpnet godt og var best det første kvarteret, men så viser Loddefjord hvorfor de ligger øverst på tabellen. I løpet av 6! Minutter scorer de tre mål, hvorav to kan anses som perler, og dermed er kampen i realiteten avgjort.

Ti minutter ut i andre omgang scorer hjemmelaget igjen, denne gang etter litt klabb og babb i etterkant av en dødball, mens vi får vårt trøstemål et par minutter før slutt. Vårt mål kommer som følge av god forechecking av Siggen, hvor han vinner ballen høyt på banen og setter fart mot mål. Skuddforsøket blir blokkert, men undertegnede dunker returen mot mål hvor en Loddefjord-forsvarer redder på strek med hånden. Dommeren peker dermed korrekt på straffemerket. Likevel velger han noe utradisjonelt å la en slik forseelse passere uten å gi kort av noe slag, men på 4-0 rett før slutt er det ikke mye poeng i å klage. I fravær av Idland, Burhan, Smistad, Harald, Pk og mange mange flere, forviller Dale seg mot 11-metersmerket og triller inn reduseringen bittelitt til høyre for keeper.

Vi får ikke med oss poeng fra Alvøen, men kan trøste oss med at det er det neppe mange andre som kommer til å gjøre heller. Dagens motstander var det klart beste laget referenten har sett hittil i år, og de vinner fullt fortjent. Vi gjør ingen elendig kamp, men med mye kamper, og enda flere eksamener i beina ble Loddefjord for sterke akkurat i dag. Nå ser vi i stedet frem mot neste kamp som er det utrolig viktige lokaloppgjøret mot Sandviken på Stemmemyren kunstgress.

Det var vel ingen som stod særlig frem eller som spilte sin livs match, derfor noe vanskelig å dele ut dagens stjerner. Det kan trekkes frem at Ryggetangen serverte flere gode dødballer, samt at høyreback Matz spilte en meget god omgang som midtstopper mot gode spisser. Endte likevel på følgende fordeling:

Stjerner:

*** Øverland. Vinner en del dueller mot forvokste motstandere og legger ned en enorm innsats gjennom hele kampen.

** Garden. Gjør en god jobb under særs vanskelige arbeidsforhold hvor Loddefjords gode, og høyvokste, stoppere følger han tett.

* Burhan.  Glimter til met et par-tre gode raid.

Mål:

1-0

2-0

3-0

4-0

4-1 Andreas Dale (Colberg)

 

Loddefjord har lagt ut tre bilder og et kort referat her: Loddefjords kampreferat

 

Referert av Lorentz.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: