KVERNBIT – NHH FK 1 – 5

Kristian Ytreland

Kristian M – Kai Skiftestad – Jørgen Aune – Eirik Tveit

Peer – Idland – Andreas Øverland

Harald Haltvik – Håkon Evensen – Gjermund Lien

Dette var kvelden der lista var lagt skyhøyt og ydmykheten var lagt igjen hjemme på NHH. Håkon Evensen var så skråsikker på overkjøring at han stilte med nystrøket dress før kampen. Småfrekt av yngstemann. Nyinnkjøpt boomblaster og drikkeflasker la heller ikke noen demper på forventingene – men det trengtes altså en driblekåt portugiser for å by opp på real dans denne kvelden.

Kampen startet med et godt grep om kampen for vår del. Vi spilte oss til et par gode sjanser det første kvarteret. Spesielt venstreback Tveit kom på mange sugende løp og viste god innleggskvalitet i starten på kampen. Vi produserer litt på dødball uten å få betaling. Haltvik slår en god innsvinger som havner i mål, men dommer blåser bestemt av for offside, men her strides de lærde fortsatt. En halvtime ut i kampen kommer Kvernbit med sin første farlighet. En dødball havner på hodet til en Kvernbitspiller. Ytreland i mål redder første forsøk, men greier ikke å forhindre mål på returen. 1-0 til vertene. Direkte brutalt. Det tar oss heldigvis ikke mer enn et lite minutt før vi svarer. Peer går av tre/fire spillere før han skyter ballen via forsvarsspilleren og i en høy og deilig bue over keeperen. 1 – 1. Vi greier ikke å putte flere på de første 45 og må gå litt skuffa inn i garderoben. 2. omgang starter med et NHH-lag som sliter svært med å spille seg igjennom et hardtarbeidende og godt organisert Kvernbit. Heldigvis for oss har vi portugisisk åpenbaring som viser fotballmagi før frustrasjonen tar oss. I det 55. minutt drar Haltvik seg latterlig fri på venstresiden. Han slår Rui alene med keeper som chiper ballen fra skrått hold høyt over keeper, via tverrliggeren og i mål.  Vakkert fra debutanten. Lufta går så straks ut av Kvernbit og den siste halvtimen blir en ren parademarsj. 3-1 ved en avslutning av Evensen som det lukter klasse av. Han smeller til på halvspretten knallhardt i mål fra 12-13 meter. 4-1 kommer etter corner fra nevnte Rui som kaptein Kai nikker kontant i mål. 5-1 er dagens vakreste angrep der blant annet Miklos, hold dere fast, chiper ballen vakkert videre med hælen før ballen blir slått inn fra venstre side fra unge Tveit. Innlegget ekspederer super sub Marcus i flott i mål. Vi vinner 5-1 på en dag der motstanderen kjemper bra fram til 2-1. Den siste halvtimen ruller vi opp mange fine angrep.

Stjerner:

*** Rui: Kommer inn etter pause og setter inn 2-1-målet med høstens fineste scoring. Får assist på Kai sin scoring og viser dribleferdigheter som er mangelvare på disse breddegrader.

** Kai. Leverer en god og sikker kamp som midtstopper. Veldig bra pasningsspill og styrer troppen på en flott måte. Scorer også ett mål med kapteinsbindet.

* Eirik Tveit. Gjør sin beste kamp i FK-drakta. Kommer bra med oppover på banen og gjør generelt svært få feil. Kunne fort notert ha seg med et par scoringer på corner i dag.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: