Kjøkkelvik – NHH-FK 1-5

NHH tok en etterhvert så komfertabel 5-1 seier borte mot Kjøkkelvik. Laget står nå med tre strake seire. Fortsetter laget å fremstå på denne måten vil det bare være et tidsspørsmål før opprykket er i boks. 

NHH fikk en pangstart på kampen og tok ledelsen etter ca. 5 minutters spill, da Håkon Evensen ble frispilt etter fine kombinasjoner på høyresiden. Vi kontrollerte store deler av spillet innledningsvis og Jarle vant duell etter duell på midten. Allikevel var vi heldig som unngikk straffe imot da en av Kjøkkelviks spisser gikk overende i 16-meteren. Omgangen ble etterhvert preget av mye stopp i spillet og flere dødballsituasjoner.

 

Et av Kjøkkelviks største angrepsvåpen gjennom kampen var lange innkast. 2-0 scoringen kom etter nettopp en av Kjøkkelviks dødballer hvor vi får brutt og setter fart framover. Ballen havner til slutt hos Harald Haltvik som på nydelig vis tråkler seg igjennom motstanderes forsvar og plasserer ballen elegant forbi keeper. NHHs tredje mål for kvelden kom beklageligvis i feil ende. Et frispark blir slått inn i boksen og dårlig kommunikasjon i bakre rekker fører til selvmål, 2-1. Dette ble også pauseresultat.

 

Pausepraten bar preg av at vi hadde gjennomført en grei første omgang, men at vi fortsatt hadde mye å gå på. Undertegnedes følelse var vel at Kjøkkelvik hadde heng i en kamp som allerede burde vært avgjort etter de første 45.

 

Om NHH hadde vært noe tilbakeholdne i 1.omgang og gitt Kjøkkelvik et ørelite håp om poeng, var det ingenting som tydet på dette i 2.omgang. Denne omgangen ble nokså enkelt kontrollert av NHH. Vi har kontroll på så og si alt og det motstanderen skaper kommer etter våre feil. Vi går tidlig opp til 3-1 etter at Harald Haltvik kommer alene med keeper og viser samme avslutter egenskaper som i 1.omgang. 4-1 målet kommer etter en corner hvor det er litt klabb og babb før Matz Ruud kontrollert setter ballen i mål. 5-1 målet står innbytter Markus Nilsen for. Markus drar av en mann før han setter ballen i mål fra ca. 17 meter.

 

Omgangens nedtur kom da Ørjan landet forkjært etter en duell i midtsirkelen. Han klagde på smerter i rygg og hofte, og det kan se ut som det blir nok et skadeavbrekk for spissen. Redaksjonen ønsker i hvert fall god bedring.

Dagens kommentar: ”Eg bare tulle asså” – en skadet ØrjanStjerner:
***      Harald Haltvik – Iskald foran mål og et vidunderlig raid på 2-0 målet.

**        Jarle Stakland – Utrettelig jobbing på midten.

*          Andreas Dale – ”works his socks off” eller i dette tilfelle skoen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: