Hetlevik – nhh fk 0 – 3

Nhh: Runar – Borvik- Klette – Jørgen – Ryggetangen – Øverland – Jarle – Møll – Joakim – Harald – Burhan

Benyttede reserver: Tore, Kai, Thuen, Øyvind.

Nhh stilte klare til kamp i vårens nest siste kamp. På plass var Øverland med sin helt ferske, blekede hårkutt ala «party-svenske». Etter end god stund med kommentarer klarte etter hver gutta å rive seg bort fra Øverlands hårpryd, og fokuset ble istedenfor rettet mot å ta Nhhs niende strake trepoenger.

På en litt luggende bane kom Nhh helt klart best i gang. Flere store sjanser ble skapt i starten, og Nhh kunne raskt ha tatt ledelsen. I tillegg skulle Nhh hatt et klart straffespark da 10 ble løpt rett ned inne i feltet. En svak dommer vinket bare spillet videre, noe som førte til små tumulter som hender i kampens hete.

Etter den gode starten jevnet kampen seg litt mer ut, men ikke mer enn at Nhh tok ledelsen 1 0. En partysvenske full av selvtillit klinte til fra venstresiden av sekstenmeteren i perfekt bue over hjemmekeeperen, vi motsatt stang og rett i kassa. Et nydelig mål av Øverland. Feiringen ble gjort på sidelinjen der mer bryllkrem måtte smøres inn i sleiken. Det var kanskje dette som gjorde at ballen skled av hodet hans da han minutter senere kunne stanget Nhh opp i 2 0 ledelse. Selv om omgangen var preget av at Nhh skapte sjansene kom også hjemmelaget til en liten farlighet da superinnbytteren deres prøvde å kopiere Nhh målet, heldigvis bare nære nok til å treffe tverliggeren. Oppsummert var det fullt fortjent at Nhh ledet med sitt kreative angrepsspill levert av Burhan, Joakim, 10 og to angrepsvillige backer. I tillegg hadde vår midtbane og forsvar god kontroll på hjemmelagets offensiver.

Andreomgangen ble litt mindre fintspillende, men Nhh hadde stort sett fullt grep om kampen. Og de farlighetene hjemmelagde skapte ryddet Runar opp i på mesterlig vis. Nhh trygget ledelsen sin rett før halvspilt omgang da Aune fikk dyttet ballen i mål etter en corner.

Positivt var det at Nhh virkelig fikk utnyttet at Tore hadde masse plass på høyresiden i andre omgang. Og med to tunge innbytter på de siste 20 minuttene kunne dette fort blitt utnyttet, men desverre var ikke dette dagen for de tyngre. Nok en seier for Nhh, og 9 av 9 seiere. Med dette er et solid grunnlag lagt for høsten, og Nhh er klare for sesongdelen der alt skal avgjøres.

 

Dagens stjerner:

*** Jarle. Gjør en solid jobb som vanlig, og styrer flott på Nhhs midtbane. Er ikke alltid den som nødvendigvis stikker seg ut mest på banen, men gjør en uvurdelig viktig jobb for laget, både i oppbyggende spill og det defensive.

** Runar. Hadde etter rapportene hatt en god treningsperiode, og tok virkelig med seg dette inn i kamp. Da kampen sto litt og vippet på 1-0 hadde en et par veldig viktige og gode inngripner – matchvinnende.

* Øverland – partysvensken – en god kamp, og etter en slik scoring som godt kan ende som årets mål, så må en stjerne gis! Har mange gode bidrag i offensiv boks, spesielt i første omang der han fyller godt på når Nhh kommer til innlegg.

 

Kampref: Thuen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: