Fusa – NHH FK 2-3

Startoppstilling: Kristian Ytreland, Espen Borvik, Kristofer Thuen, Jørgen Aune, Matz Ruud, Magnus Idland, Andreas Øverland,
Peer   Lea, Magnus Garden, Tore Lilletveit, Thomas Hanson.

Innbyttere: 60 min: Harald Haltvik for Peer Lea. 70 min: Sigbjørn Nome for Tore Lilletveit, Fredrik Ryggetangen inn for Andreas           Øverland 75 min: Stian Husvæg for Thomas Hanson

4. seriekamp for sesongen var borte mot Fusa. Skader og sykdom på både Stian, Burhan, Dale og Kai gjorde at det var et ganske annerledes NHH lag som entret banen enn det vi vanligvis ser. Men dette skulle ikke vise seg å være noe negativt.

Allerede etter 10 sekunder fikk vi vår første sjanse. Fusa spiller ballen tilbake til keeper. Men Hanson er våken og snapper ballen som stopper på den utrolig våte kunstgressbanen. En elendig avslutning gjør at vi ikke får den drømmestarten vi kunne tenkt oss.

Allikevel fortsetter vi å spille utrolig god angrepsfotball og skaper masse sjanser. Og etter ca 20 minutter får vi endelig hull på byllen. Garden, som løp oppå vannet denne kampen, kommer seg fri på sin venstre side. Han legger ett lavt innlegg litt ut i feltet. Der kommer Idland og tar ballen med seg inn i feltet med en nydelig chip over forsvarerens fot. Idland blir felt og får straffe. Straffen setter han nydelig helt nede til venstre selv. 0-1.

Kampen fortsatte i samme spor etter dette. Men allikevel klarer Fusa å snu kampen på bare 10 minutter. Først setter de et billig idømt frispark direkte i mål. Det må være lov til å stille spørsmålstegn ved Ytrelands keeperspill på denne scoringen selv om han selv mener den var utagbar. Like etterpå velger sammn mann og bomme totalt på ballen ved 5 meterspark og den snart 50 år gamle Fusa spissen spaserer inn 2-1. Her er det ingen tvil. KEEPERTABBE.

Heldigvis lot vi oss ikke påvirke av 2 mål i mot og før pause hadde vi snudd kampen i vår favør igjen. Etter ca 40 minutter la Idland opp til sambafotball på den våte kunstrgressbanen da han kombinerte med Hanson og dunket inn 2-2. Nydelig scoring! På overtid i første omgang var det Graden sin tur til å kjøre showet. Etter et langt raid på høyresiden velger han å avslutte iskaldt selv. 2-3!

Første omgang var utvilsomt årsbeste og det er lenge siden vi har spilt så god angrepsfotball.

Andre omgang ble mindre fartsfylt. Begge lag kunne scoret men alt i alt kontrollerte vi ganske greit inn en herlig 3-2 seier.

Stjerner:

*** Magnus Idland: Stor kamp. Er mye involvert og styrer spillet like slik vi har sett Alonso gjøre det på sitt beste i Liverpool. Er også lagets toppscorer fra defensiv midtbane. Det er sterkt.

** Magnus Garden: Deilig å ha Garden med på kamp igjen. Flink til å holde på ballen, slik at indreløperne kan komme etter og scorer et flott mål.

*Andreas Øverland: Har funnet seg godt til rette som indreløper. Jobber hardt, vinner dueller og slår gode passninger slik at vi klarer å holde på ballen.

– Referat skrevet av Peer Lea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: