Flaktveit IL – NHH-FK 1-2

–Kristian Ytreland—

Espen Borvik – Espen Klette – Jørgen Aune – Joakim Pedersen

– Kai Skiftestad – Jarle Stakland  – Andreas Møll –

– Tore Lilletveit – Harald Haltvik – Burhan Cinar

Benken: Miklos, Ruud, GM, Wiksnes

På en fantastisk vårdag var det duket for storkamp mellom to av topplagene i avdelingen. På tross av litt oppstartsproblemer (sen ankomst av drakter og diverse spillere) innkasserte NHH-FK sin fjerde strake seier for sesongen. Det skal også nevnes at halve laget er skadet og sliter med kramper…

Til tross for El Clasico på Santiago Bernabeu, var det flere lokale helter som valgte å ta turen til Flaktveit. Vi kunne tidlig se at supporterskaren hadde store forventninger til hjemmelaget, noe Flaktveitspillerne definitivt ikke klarte å innfri i førsteomgang. For i all hovedsak var det et lag på banen.  Flere gode bevegelser offensivt og gode trekantkombinasjoner gjorde at vi skapte farlighet på farlighet. Harald skapte mye hodebry for forsvaret til Flaktveit med lure løp, og var svært uheldig da han ikke satte sin tredje scoring for sesongen etter glimrende kombinasjoner på høyresiden. På midtbanen dominerte vi stort, og hadde stålkontroll på Flaktveit. Det eneste av offensive bidraget de gulkledde hadde var lange baller i bakrom.

Ikke overraskende tar vi ledelsen etter et hjørnespark. Undertegnede er litt usikker på hvem som var eksekutør, men er derimot skråsikker på at det var Kai Skiftestad som hamret ballen i mål. For et comeback! Samme mann kunne ha scoret sitt andre for dagen, men istedenfor å hamre ballen i mål, valgte Skiftestad en lobb/tilbakespill til keeper. Uflaks.

I andreomgang blir vi enige om å kjøre på. En mager benk ble enda magrere da Møll og Pedersen måtte byttes ut henholdsvis grunnet strekk og krampe. Dette så derimot ikke ut til å stoppe NHH-maskineriet som fortsatte å produsere muligheter. 2-0 kommer etter nok et hjørnespark, og det er vel ikke overraskende at det er Espen ”Koller/Zigic” Klette som stanger ballen i mål. Dessverre slipper vi inn et altfor enkelt mål like etter, og dermed er det nok engang ”spenning” i kampen. Kampen avsluttes med 10 mann, etter at Kai får sitt andre gule kort, og med keeper i begge ender (Ja, Wiksnes spilte spiss). Vi drar i land seieren, og Flaktveit skaper utrolig lite selv med en mann mer. Publikum kan trøste seg med at kveldens semifinale i CL ble en fadese.

Stjerner:

***  Kai Skiftestad sesongdebuterer for NHH og leverer varene som det synger. Gir alt i duellene, bidrar offensivt og storkoser seg som indreløper. Scorer selvfølgelig ett mål, og blir selvfølgelig utvist. Kanonkamp!

** Jarle Stakland spiller nok en god kamp på tross av overtråkk. Vinner alt på midtbanen, har stålkontroll på motspillerne og drar frem noen lekne vendinger. En fantastisk tilvekst på alle måter, muligens poengkongen 2011?

*Espen Borvik spiller en god kamp hvor han viser at han er en av de gjerrigste backene i 5 divisjon. Kantspilleren til Flaktveit kommer sjelden forbi, og Borris leverer også strålende langpasninger i bakrom.

 

Colberg fortjener for øvrig bot for å ikke ha møtt opp som supporter og mental motivator.

Kampref.

Akilles

 

Revidering:

 

1-0 Kai Skiftestad (Møll)

2-0 Espen Klette (Haltvik)

2-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: